Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
23. října 2023 17:05
Čas čtení 0:43
Anna Koucká

Pasažéra v letadle polila letuška kávou. „Mám z toho doživotní následky a trauma,“ tvrdí a podává na aerolinku žalobu

Pasažéra v letadle polila letuška kávou. „Mám z toho doživotní následky a trauma,“ tvrdí a podává na aerolinku žalobu
Zdroj: Wiki Commons
ZAJÍMAVOSTI CESTOVÁNÍ KÁVA
Uložit Uložené

Spojené státy jsou notoricky známé jako země zaslíbená bizarním soudním sporům. Jeden takový teď řeší letecká společnost American Airlines, kterou chce pasažér zažalovat za to, že mu naservírovala příliš horkou kávu.

Cestující George Latorre začátkem října cestoval z Vietnamu do New Yorku, informuje server TMZ. Během letu si vyžádal šálek kávy a letuška mu nedopatřením trochu vylila na ruku. Káva ale byla prý příliš horká a pasažéra popálila. 


Latorre tvrdí, že utrpěl popáleniny druhého stupně na levé horní části paže, puchýře, loupání a krvácení. Tvrdí, že to bylo tak zlé, že to poškodilo i jeho tetování. Žaloba, kterou na společnost podal, tvrdí, že Latorreho kosmetické deformace a jizvy mohou být trvalé a že stále trpí extrémní bolestí a utrpením, emocionální újmou, duševní úzkostí a strachem.

Doporučeno
„Máš na víc,“ vzkazují Taylor Swift fanynky a fanoušci. Nelíbí se jim, že zpěvačka tráví čas ve společnosti sexuálního násilníka „Máš na víc,“ vzkazují Taylor Swift fanynky a fanoušci. Nelíbí se jim, že zpěvačka tráví čas ve společnosti sexuálního násilníka 23. října 2023 12:53


Latorreho právník David Jaroslawicz pro TMZ uvedl, že po incidentu Latorre požádal o pohodlnější sedadlo, a dokonce nabídl, že si zaplatí i upgrade do vyšší třídy. Byl ale prý odmítnut a po zbytek letu zůstal v ekonomické třídě.  


Jaroslawicz také tvrdí, že jeho klient po přistání v New Yorku navštívil lékaře, který mu řekl, že popáleniny jsou tak vážné, že musí navštívit chirurga, který se specializuje na tento typ zranění.


Sama aerolinka se k incidentu zatím nechce veřejně vyjadřovat. Na základě žaloby by se ale mohla dostat do potíží.

Domů
Sdílet
Diskuse