Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
23. října 2023 12:53
Čas čtení 0:58
Anna Koucká

„Máš na víc,“ vzkazují Taylor Swift fanynky a fanoušci. Nelíbí se jim, že zpěvačka tráví čas ve společnosti sexuálního násilníka

„Máš na víc,“ vzkazují Taylor Swift fanynky a fanoušci. Nelíbí se jim, že zpěvačka tráví čas ve společnosti sexuálního násilníka
Zdroj: instagram.com/taylorswift
OSOBNOSTI TAYLOR SWIFT
Uložit Uložené

Taylor Swift je většinou pro svou fanbase absolutní modlou. Teď ale i od zarytých Swifites dostává kritiku. Fanouškům a fanynkám se totiž nelíbí, že trávila čas s mužem, který je obviněn ze sexuálního násilí.

Taylor Swift se totiž v uplynulých dnech opět objevila na zápase klubu amerického fotbalu Kansas Chief, za který hraje její nový přítel Travis Kelce. Ve VIP boxu s ní ale byl i mladší bratr jednoho z Kelceových spoluhráčů Patricka Mahomese Jackson Mahomes, který budí velké kontroverze. 


Jackson Mahomes je poměrně nepopulární osobnost. Zatímco dříve se lidé rozčilovali jen nad jeho mnohdy až trapným obsahem, který dával na sociální sítě, momentálně se potýká i s problémy se zákonem. V květnu byl totiž obviněn ze tří trestných činů těžkého ublížení na zdraví. Oplétačky má také kvůli tomu, že v restauraci násilím políbil neznámou ženu a napadl číšníka, informuje server Complex


Vzhledem k tomu, že sama Taylor otevřeně mluví o tom, že se v minulosti stala obětí sexuálního napadení, a veřejně se vyjadřuje i k tomu, že se snaží být hlasem lidí, kteří si podobnou situací také prošli, se její společné fandění s Jacksonem Mahomesem neobešlo bez kritiky od jejího posluchačstva. 


„Dát Jacksona dva dny před jeho soudním slyšením do stejného boxu jako Taylor Swift a zajistit mu tak dobrou publicitu je docela šílené,“ píše například jeden z uživatelů na sociální síti X. 


„Taylor, máš na víc. Holky z celého světa k tobě vzhlíží,“ komentují další.

Domů
Sdílet
Diskuse