Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
30. října 2023 12:50
Čas čtení 0:57
Anna Koucká

Big Brother zná svého moderátora. Kdo se tentokrát ve vile chopí mikrofonu?

Big Brother zná svého moderátora. Kdo se tentokrát ve vile chopí mikrofonu?
Zdroj: Nova / propagační materiál
ZAJÍMAVOSTI VOYO
Uložit Uložené

Celosvětová reality show Big Brother se vrací i na tuzemské televizní obrazovky. Už od pondělí 13. listopadu bude celkem šestnáct soutěžících bojovat ve vile o 2,5 milionu korun. Produkce nyní odhalila, kdo bude show moderovat.

Zatímco první řadu, která se vysílala už v roce 2005, moderovala trojice Leoš Mareš, Lejla Abbasová a Eva Decastelo, letos se mikrofonu ujme moderátor Míra Hejda, jehož žena Zorka na Nově moderovala letošní i loňskou řadu Love Islandu.


Nabídku na moderování tak Hejda dostal přímo na Kanárských ostrovech, kde po dobu natáčení reality show o lásce pobýval se ženou a synem. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Big Brother Česko & Slovensko (@bigbrothercs)


Moderací Big Brothera si prý Hejda splní sen. „To byl takový, řekl bych, sen z telefonu. Takový to, jak si člověk, který si buduje nějakou dráhu moderátora, vždycky představuje, jaké to je, když vám zavolají z té největší show. Já jel v autě a vtom mi zazvonil telefon a tam producent, který říká: ‚Míro, já vás chci oslovit na Big Brothera, myslím si, že to jste zrovna vy, kdo by měl v této show být!‘ “ uvedl Hejda pro Novu


Hejda, který nedávno oslavil čtyřicátiny, říká, že nabídka přišla ve správný čas. „Já myslím, že je pro Big Brothera důležité, aby člověk měl takzvaně odžito. Bylo mi 40, tak minimálně ten předpoklad tam asi mám. Zkušenosti jsou k nezaplacení a v těchto chvílích je to přesně to, na čem se dá stavět, co vás strašně posouvá v tom konkrétním ději,“ dodává. 


Původní trojici, která show moderovala před osmnácti lety, ale v té době nebylo ještě ani třicet. Zda bude show kromě Hejdy moderovat ještě i někdo jiný, se zatím neví.

Domů
Sdílet
Diskuse