Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
3. listopadu 2023 10:06
Čas čtení 0:33
Lucie Kotvalová

Dnes v Praze otevírá první fastfood Popeyes. Řetězec nabízí sendviče na rok zdarma

Dnes v Praze otevírá první fastfood Popeyes. Řetězec nabízí sendviče na rok zdarma
Zdroj: Wikimedia/Phillip Pessar/volně k užití
GASTRO GASTRONOMIE PRAHA
Uložit Uložené

V pátek 3. listopadu v Praze otevírá první česká pobočka louisianského fastfoodového řetězce Popeyes. Na Václavském náměstí už se tvoří fronty.

Češi a Češky si v Praze od pátku 3. listopadu mohou vychutnat legendární smažené kuře v podání louisianského řetězce Popeyes. V Praze totiž otevírá první českou pobočku. Dveře se otevřely v 10:00.

Jak píše server iDNES.cz, lidé ve frontě čekali i dvacet hodin. Fastfood totiž na sítích slíbil, že první tři lidé, kteří do restaurace vkročí, dostanou na počest „slavnostního otevření“ voucher na Chicken Sandwich na celý rok zdarma. První stovka ve frontě pak dostala zdarma alespoň ikonický Chicken Sandwich.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Popeyes Česko (@popeyes_cesko)

Řetězec Popeyes, jak jsme psali již dříve, vznikl v 70. letech minulého století v New Orleans. Jeho doménou je nabídka jídel inspirovaná tradiční jižanskou louisianskou kuchyní, do níž patří kořeněná kuřecí křídla, smažené krevety nebo legendární smažené kuřecí sendviče. Momentálně funguje ve 30 zemích světa. Ve Spojených státech amerických má 3 800 poboček.

Domů
Sdílet
Diskuse