Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. listopadu 2023 17:58
Čas čtení 0:47
Adéla Ježková

Nové Mean Girls míří do kin. Trailer už je tady, kdy se můžeš těšit na film?

Nové Mean Girls míří do kin. Trailer už je tady, kdy se můžeš těšit na film?
Zdroj: Paramount Pictures/propagační materiál
FILMY A SERIÁLY FILM FILMY 2024 NOVÉ FILMY TIP NA FILM
Uložit Uložené

Get in loser, we're going shopping. Oficiální trailer k filmové novince Protivný sprostý holky je tu.

Fanoušci a fanynky oblíbené komedie Mean Girls (Protivný sprostý holky) se dočkali. Tvůrci konečně zveřejnili oficiální trailer k nové adaptaci. A co víc, půjde o muzikál!

Trailer společnosti Paramount Pictures podle deníku USA Today „nabízí náhled na to, co slibuje být živou a oslnivou produkcí s chytlavými melodiemi, působivou choreografií a všemi známými postavami z oblíbeného původního filmu“.

Tohle nejsou Mean Girls vaší matky

Zatímco filmová adaptace populárního broadwayského muzikálu byla poprvé potvrzena již v roce 2020, k celé upoutávce jsme se dostali až nyní. Hraje v ní písnička Olivie Rodrigo Get Him Back! a začíná varováním: „Tohle nejsou Mean Girls vaší matky.“

Ve filmu si zahrají Angourie Rice, Auliʻi Cravalho, Reneé Rapp, Jaquel Spivey, Avantika Vandanapu, Bebe Wood, Christopher Briney, Jenna Fischer či Busy Philipps. Premiéra je stanovena na 12. ledna 2024. 

Doporučeno
Kvíz: Znáš slavné filmové muzikály? Otestuj se Kvíz: Znáš slavné filmové muzikály? Otestuj se 9. července 2023 8:30

Jak uvádí Teen Vogue, stejně jako verze z roku 2004 bude nový muzikálový film Mean Girls vyprávět příběh Cady, dospívající studentky, která přišla na novou střední školu na předměstí Illinois poté, co vyrůstala v africké savaně se svými rodiči, vědeckými zoology. Po nástupu bude dělat všechno pro to, aby zapadla mezi Plastičky, nejpopulárnější trio na North Shore High, které vede včelí královna Regina George.

Domů
Sdílet
Diskuse