Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš článek:
Nejhorší česká jídla podle turistů: Co označili jako největší humus?

4. místo

Bramborovou medaili získal další zabijačkový pokrm. Jelito je podle uživatelů a uživatelek TasteAtlasu ještě o něco horší než jitrnice.

„Jitrnice jsou jednou z nejrozšířenějších vepřových klobás v České republice. Ačkoli existuje řada regionálních variant, většinou se skládají z vepřových výseků, různých vnitřních orgánů a vepřových jater. V závislosti na tradici někteří dávají přednost tomu, že do základní směsi přidávají ječné nebo namočené pšeničné housky,“ popisuje server.

jelito
Zdroj: Wikimedia (Creative Commons)/Mariuszjbie/volně k užití

3. místo

Vzpomínky na školní jídelnu nepronásledují v nočních můrách jenom nás. Nudle s mákem odpuzují lidi z celého světa a od zahraničního návštěvnictva si mezi nejhoršími jídly vysloužily třetí místo.

nudle s mákem
Zdroj: Billa/propagační materiál
Doporučeno
Tohle jsou top masné produkty z Česka, po kterých se turisté mohou utlouct Tohle jsou top masné produkty z Česka, po kterých se turisté mohou utlouct 2. listopadu 2023 v 10:38

2. místo

Vánoce se blíží a spolu s nimi i houbový kuba k obědu. Ve světě tohle jídlo patří mezi nejhorší české pokrmy. Napiš nám do komentářů, jestli si ho na sváteční tabuli užíváš, nebo se raději postíš.

houbový kuba
Zdroj: Wiki Commons/Makovec/volně k užití
Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek končí na další straně
Strana 4 z 5
Zpět
Sdílet
Diskuse