Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
10. listopadu 2023 8:34
Čas čtení 0:33
Ondřej Mrázek

Milovaný animák tvého dětství hlásí návrat. O čem bude dvojka V hlavě?

Milovaný animák tvého dětství hlásí návrat. O čem bude dvojka V hlavě?
Zdroj: Pixar/Disney
FILMY A SERIÁLY DISNEY FILMY 2024
Uložit Uložené

Úzkost, strach, pocity trapnosti a samá nejistota. Hrdinka slavného animáku míří do puberty.

Od premiéry animáku Inside Out aka V hlavě uběhlo nějakých osm let, a než dorazí pokračování, bude to dokonce devět. Studio Pixar původně nechtělo dělat hned sequel a raději experimentovalo s novými příběhy. Ty ale neslavily zdaleka takový úspěch, a tak je na čase oprášit starý hit.

Střet s úskalím puberty

Příští rok tak na plátna kin dorazí pokračování, v němž hlavní hrdinka Riley a všechny její původní emoce zažijí tvrdý střet s úskalími puberty. Věčná úzkost, všudypřítomný strach, časté pocity trapnosti, to budou jen některé z nových emocí, které by se v novém příběhu měly objevit.

První teaser pak mnoho dalších informací neprozrazuje, jako oznamovák to ale bohatě stačí. Do letní premiéry totiž pořád zbývá ještě spousta času na doladění animace, dabingu a dalších věcí tak, aby si studio připsalo na konto konečně zase pořádný hit. Budeš u toho?

Doporučeno
Shrek 5 je blíž, než se původně zdálo. Firma omylem propálila termín Shrek 5 je blíž, než se původně zdálo. Firma omylem propálila termín 9. listopadu 2023 13:36
Domů
Sdílet
Diskuse