Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. listopadu 2023 9:52
Čas čtení 1:14
Tereza Šnajdrová

VIDEO: Jared Leto vylezl na Empire State Building, aby oznámil velkou novinu. Týká se i Česka

VIDEO: Jared Leto vylezl na Empire State Building, aby oznámil velkou novinu. Týká se i Česka
Zdroj: Getty Images/Victor Boyko/Getty Images for Louis Vuitton
NEWS ČESKO JARED LETO SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA)
Uložit Uložené

Jared Leto v příštím roce přijede spolu se svou kapelou 30 Seconds to Mars do Česka. Kdy?

Ráno 9. listopadu byli lidé na Manhattanu svědky neobvyklého kaskadérského kousku. Zpěvák a herec Jared Leto vylezl na Empire State Building, kde oznámil, že se jeho kapela 30 Seconds to Mars chystá na celosvětové turné.
 
Je tomu jen pár měsíců, co kapela po dlouhých pěti letech vydala nové album s názvem It’s The End Of The World But It’s A Beautiful Day. A právě k němu odjede turné, mezi jehož zastávkami nechybí ani Česko. V Praze kapela v čele s charismatickým zpěvákem vystoupí 15. května 2024.

Doporučeno
Čelil obvinění z obtěžování nezletilých i z vedení kultu. Jared Leto je však stále hvězdou Hollywoodu Čelil obvinění z obtěžování nezletilých i z vedení kultu. Jared Leto je však stále hvězdou Hollywoodu 24. května 2023 13:00

Je to Peter Parker? Nebo snad Alicia Kyes? Ne! Byl to Jared Leto, kdo kvůli oznámení turné vylezl na čtvrtý nejvyšší mrakodrap v New Yorku. Zpěvák a herec, kterého můžeš znát z filmů jako Klan Gucci nebo Obchodník se smrtí, se tak stal vůbec první osobou, která kdy vylezla na Empire State Building. Kdo ví, jestli Letovi někdo řekl, že na vrchol této majestátní budovy vede i výtah…
 
Jenže Leto za tím údajně viděl něco víc. Empire State Bulding mu prý učaroval už v mládí. „Tahle budova je svědectvím toho, co všechno můžeme dokázat, když se k tomu odhodláme. Do značné míry je také inspirací pro naše nejnovější album It’s The End Of The World But It‘s A Beautiful Day,uvedl zpěvák na sociálních sítích.  

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený JARED LETO (@jaredleto)

30 Seconds to Mars se vrací do Česka!

Turné kapely začne už na jaře příštího roku, a to v Latinské Americe. Následně se rockeři přesunou do Evropy a 15. května 2024 zahrají také v Praze, v holešovické Sportovní hale Fortuna.
 
Vstupenky budou v prodeji od 17. listopadu (předprodej pro členy klubu Live Nation začne už o dva dny dříve) a jejich cena bude začínat na 1 320 korunách. S nákupem lístků doporučujeme neotálet. Jedná se totiž o první turné 30 Second to Mars po více než pěti letech a pořadatelstvo očekává enormní zájem.

Domů
Sdílet
Diskuse