Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. listopadu 2023 15:58
Čas čtení 0:48
Lucie Kotvalová

VIDEO: Oscarová herečka byla u soudu kvůli srážce na lyžích. Vznikl o tom muzikál, koukni na jeho přípravy

VIDEO: Oscarová herečka byla u soudu kvůli srážce na lyžích. Vznikl o tom muzikál, koukni na jeho přípravy
Zdroj: Netflix
OSOBNOSTI FILMOVÉ OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Superhvězda a optometrista se nejdříve srazili na lyžích, poté u soudu. Teď z toho má vzniknout zábavná podívaná v Londýně.

V březnu 2023 se konal soud s herečkou a zakladatelkou společnosti Goop Gwyneth Paltrow. Optometrista v důchodu Terry Sanderson ji totiž zažaloval s tím, že se chovala neopatrně a způsobila mu trvalá zranění poté, co se v roce 2016 srazili na sjezdovce ve středisku Deer Valley v Park City v Utahu. 

Držitelka Oscara ale byla obžaloby zproštěna a vyhnula se tak placení 3,3 milionu dolarů (v přepočtu asi 71 milionů korun), které požadoval žalobce jako odškodnění společně s úroky. Po vítězství herečka Sandersonovi pošeptala: „Přeji vám všechno dobré.“

Dvojnásobné au

Právě o těchto událostech, jak píše CNN, chystá londýnská produkční společnost nový muzikál s názvem „Gwyneth Goes Skiing“ („Gwyneth šla lyžovat“). Společnost muzikál popisuje jako „příběh o lásce, zradě, lyžování a (tak nějak) Vánocích“.

„Na svazích Deer Valley se jejich světy střetly a oni také – doslova. Au. O sedm let později, v roce 2023, se dostali k soudu. Dvojnásobné au,“ píše společnost dále. „Tohle je jejich příběh. Tak trochu. Ne tak docela. Ale taky je to o Vánocích.“

Doporučeno
KVÍZ: Vyznáš se ve filmech? Ukaž svoje skills a poznej filmy jenom podle režisérů KVÍZ: Vyznáš se ve filmech? Ukaž svoje skills a poznej filmy jenom podle režisérů 6. listopadu 2023 17:01

Premiéra proběhne v kabaretu Pleasance London Main House v Londýně a představení bude možné zhlédnout od 13. do 23. prosince. Společnost zveřejnila záběry z příprav nového muzikálu:

 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený The Pleasance (@thepleasance)

Domů
Sdílet
Diskuse