Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
20. listopadu 2023 6:50
Čas čtení 0:49
Karolína Fejtová

Meek Mill přestává hulit, následuje Snoop Dogga

OSOBNOSTI RAP
Uložit Uložené

Rapper Meek Mill oznámil, že půjde ve stopách Snoop Dogga a zcela přestane kouřit.

Lékař Meeka Milla informoval, že má lehkou rozedmu plic, což je chronické onemocnění dýchacích cest, které vede ke snížení celkové plochy plic určené pro výměnu kyslíku a oxidu uhličitého. Kvůli zdravotnímu stavu se rozhodl přestat kouřit a jít ve stopách Snoop Dogga, který rovněž oznámil, že končí s kouřením. Meek Mill o celé situaci informoval v posledních dnech na X ve dvou příspěvcích.

„Jsem na cestě do Dubaje a kompletně přestanu s kouřením. Půjdu ve stopách Snoop Dogga,“ píše Meek Mill.

Meekův závazek přestat kouřit přichází téměř měsíc poté, co sdělil, že jeho trestní rejstřík byl oficiálně vymazán. V roce 2008 byl podmínečně odsouzen za obvinění z drog a střelných zbraní a dostal dva až čtyři roky vězení, když svou podmínku téměř o deset let později porušil. Odpykal si však jen necelých pět měsíců z trestu.

O tom, jak Snoop Dogg přestal kouřit, jsme psali zde.

Doporučeno
Peklo zamrzlo, Snoop Dogg oznámil, že definitivně končí s hulením Peklo zamrzlo, Snoop Dogg oznámil, že definitivně končí s hulením 16. listopadu 2023 18:50
meek mill
Zdroj: Mike Coppola/Getty Images
Domů
Sdílet
Diskuse