Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
20. listopadu 2023 17:01
Čas čtení 0:29
Ondřej Mrázek

VIDEO: Jediný dobrý feťák je mrtvý feťák. Režisér BANGERU. představil svůj nový seriál

VIDEO: Jediný dobrý feťák je mrtvý feťák. Režisér BANGERU. představil svůj nový seriál
Zdroj: Česká televize
FILMY A SERIÁLY DROGY NOVÉ SERIÁLY
Uložit Uložené

Nový šestidílný seriál z produkce České televize vypráví o studentech adiktologie, kteří sami začnou experimentovat s drogami.

Začátkem příštího roku dorazí na iVysílání a později taky na Českou televizi nový seriál režiséra Adama Sedláka (BANGER., Domestik, Semestr), v němž se tematicky opět vrátí k drogám. Na první ukázku ADIKTS se můžeš mrknout už teď.

Vizuálně intenzivní dílo si už nyní pro sebe klidně může ukrást nálepku „česká Euforie“. Jak moc vjemová, špinavá nebo celkově stylizovaná nakonec novinka bude, zjistíme až po premiéře, první teaser nicméně láká na další osobitý projekt, jehož tvůrce nám v posledních letech dělá velkou radost. 

Doporučeno
Hulení, šňupání, ale i vánoční klasika. Vybrali jsme 10 nejlepších českých filmů na Netflixu Hulení, šňupání, ale i vánoční klasika. Vybrali jsme 10 nejlepších českých filmů na Netflixu 19. listopadu 2023 11:00

Samotný Sedlák pak popisuje ADIKTS jako víceméně superhrdinskou žánrovku, která své hlavní téma využívá především v rámci protidrogové kampaně. Příběh party studentů zachraňujících pacienty závislé na drogách, zatímco bojuje s vlastními démony, tě tak nejspíš v mnoha ohledech překvapí. Těšíš se?

Domů
Sdílet
Diskuse