Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
2. prosince 2023 18:58
Čas čtení 0:36
Ondřej Mrázek

VIDEO: První záběry z druhé řady Rodu draka jsou tady. Draci míří do války

VIDEO: První záběry z druhé řady Rodu draka jsou tady. Draci míří do války
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY HBO SERIÁLY HRA O TRŮNY
Uložit Uložené

Nová řada seriálu Rod draka dorazí na obrazovky v příštím roce.

První oficiální spin-off seriálu Hra o trůny dorazil na HBO v roce 2022 a jen co si Rod draka odbyl premiéru, stal se okamžitě pro stanici dalším hitem. A to nejen u kritiků, ale taky u diváků, kteří rázem zapomněli na své zklamání z osmé série původního seriálu, takže mohl velkolepý prequel bořit všechny možné žebříčky sledovanosti.

Produkci seriálu letos nezasáhly žádné stávky, protože většina herců je z Velké Británie a natáčení probíhalo v Evropě, tvůrci tak mohli v klidu dál točit, díky čemuž se premiéry druhé řady dočkáme už v příštím roce. Na brazilském Comic-Conu byl teď čerstvě zveřejněn i první trailer.

Doporučeno
Breaking Bad to není, ale na Česko dobrý. Banáni si hrají na nekompromisnost, ale „kostičkují“ sex Breaking Bad to není, ale na Česko dobrý. Banáni si hrají na nekompromisnost, ale „kostičkují“ sex 2. prosince 2023 14:00

V něm se víceméně potvrzuje, co se čekalo. Tedy že Západozemí zachvátí další válka, Rhaenyra se totiž bude mstít za smrt svého syna a lady Alicent rozhodně nehodlá stát nečinně v koutě. Připrav se tady na další várku intrik, bitev a draků. Seriál bude mít premiéru v létě příštího roku.

Rod draka.Rod draka.
Zobrazit galerii
(2)
Domů
Sdílet
Diskuse