Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. prosince 2023 11:04
Čas čtení 0:36
Vojtěch Vanda

Jednička česko-slovenského Counter-Striku přestoupila do nejlepšího týmu světa. Frozen bude hrát za FaZe Clan

Jednička česko-slovenského Counter-Striku přestoupila do nejlepšího týmu světa. Frozen bude hrát za FaZe Clan
Zdroj: Valve/propagační materiál
TECH COUNTER-STRIKE 2
Uložit Uložené

Slovák David Čerňanský, v herním prostředí lépe známý jako Frozen, se jakožto hráč Counter-Striku 2 vypracoval do absolutní světové špičky. V pondělí oznámil, že se stává součástí proslulého FaZe Clanu.

Elitní hráč Counter-Striku 2 byl čtyři roky oporou evropskému klanu MOUZ, jehož součástí se stal ve svých 16 letech. Nyní byl ale čas posunout se dál, což dal Frozen fanouškům vědět na svém profilu sociální sítě X.

Doporučeno
Vše, co víme o GTA VI: Tiktokeři, striptérky, moderní Vice City a zamilovaní hrdinové jako Bonnie a Clyde Vše, co víme o GTA VI: Tiktokeři, striptérky, moderní Vice City a zamilovaní hrdinové jako Bonnie a Clyde 5. prosince 2023 10:00

„Musím říct, že šlo zatím o jedno z nejtěžších rozhodnutí v mé kariéře, ale to je prostě život. (...) Chci poděkovat všem svým spoluhráčům. Prošli jsme si spolu výhrami i prohrami, ale já si uchovám pouze to dobré. (...) A co bude dál? Čas ukáže, ale můžete si být stoprocentně jistí, že se vrátím velmi brzo,“ napsal do vysvětlení.

No a netrvalo ani osm hodin, než oznámil, že se stal součástí FaZe Clanu. Kolektivu, který osmačtyřicetkrát vyhrál světový šampionát v esportu. Jak uvedl na síti X tuzemský Gaming Marketing Manager Jiří Pacovský, je to, jako by ve fotbale přestoupil do Manchester City.

Domů
Sdílet
Diskuse