Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
11. prosince 2023 13:00
Čas čtení 1:04
Adéla Ježková

Chceš vyhrát 103 milionů korun? Přihlas se do druhé řady reality show Squid Game

Chceš vyhrát 103 milionů korun? Přihlas se do druhé řady reality show Squid Game
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX SERIÁLY SQUID GAME
Uložit Uložené

Peníze rychle a relativně snadno? To asi záleží jenom na tvých schopnostech. Pokud tě ale baví seriál Squid Game, můžeš se stát součástí skutečné reality show.

Netflix oficiálně potvrdil, že se chystá druhá sezóna herní reality show Squid Game: The Challenge, ve které 456 hráčů a hráček z celého světa soutěží o snových 4,56 milionu dolarů (v přepočtu zhruba 103 milionů korun).

Jejich úkolem je utkat se v řadě výzev, které často odrážejí hry z dětství (a taky ze slavného seriálu) a mají za úkol prověřit duševní sílu a hodnoty.

„Nyní máš možnost zúčastnit se největšího sociálního experimentu společnosti Netflix! Tento supervelký neskriptový pořad promění svět scénářů dramat ve skutečnost. Hráči se v reálném životě ponoří do kultovního světa Squid Game a nikdy nebudou vědět, co bude následovat. Budou zde soutěžit v sérii srdcervoucích her s cílem stát se jediným přeživším a odejít s peněžní výhrou 4,56 milionu dolarů, která jim změní život,“ láká Netflix potenciální soutěžící na svých webových stránkách.

Co všechno musíš udělat pro přihlášení do soutěže?

Podmínky podání přihlášky nejsou příliš striktní:

  • V době podání žádosti (či ve velmi brzké době) ti musí být alespoň 21 let.
  • Musíš mít možnost účastnit se programu po dobu až 4 týdnů.
  • Pokud budeš vybrán*a, musíš mít platný cestovní pas po celou dobu natáčení a musíš mít právo a možnost cestovat na všechna Netflixem určená místa.
  • Nejsi ani jsi nebyl*a zaměstnán*a v žádné společnosti ze skupiny All3 Media Group, ITV Studios Group a/nebo Netflix a nejsi přímým příbuzným zaměstnance*zaměstnankyně nebo pracovníka*pracovnice žádné zmíněné společnosti.

Kromě základních osobních informací musíš k přihlášce přiložit svou aktuální fotografii a také minutové video, ve kterém vysvětlíš, proč chceš být ve Squid Game, jaký by byl tvůj herní plán a co bys v případě výhry udělal*a s obrovskou finanční odměnou.

Domů
Sdílet
Diskuse