Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
19. prosince 2023 13:06
Čas čtení 0:50
Adéla Ježková

Timothée Chalamet nemusel na konkurz na Wonku. Režiséra dostalo jeho virální rapové video ze střední

Timothée Chalamet nemusel na konkurz na Wonku. Režiséra dostalo jeho virální rapové video ze střední
Zdroj: Warner Bros/propagační materiál
FILMY A SERIÁLY FILM FILMY 2023 NOVÉ FILMY TIMOTHÉE CHALAMET
Uložit Uložené

Ještě než se Timothée Chalamet stal oblíbeným hercem, snažil se prosadit jako rapper Timmy Tim.

Režisér filmové novinky Wonka Paul King v rozhovoru pro Rolling Stone prozradil, že Chalameta do hlavní role Willyho Wonky obsadil právě na základě videí, ve kterých vystupoval na střední škole.

„Byla to přímá nabídka, protože je skvělý a byl to jediný člověk, který by to dokázal zahrát,“ nechal se slyšet King a dodal: „Protože je to Timothée Chalamet a jeho život je tak absurdní, že jeho středoškolská muzikálová vystoupení jsou na YouTube a mají statisíce zhlédnutí. Takže jsem z vystupování Timmyho věděl, že umí opravdu dobře zpívat a tančit.“

Timothée: Takové nabídce se neříká ne

Hudební minulost se tak Chalametovi přece jen vyplatila. Wonka je totiž muzikál a bývalý teen rapper ve snímku vystupuje hned v několika sólových písních a duetech.

Ovšem v rozhovoru pro GamesRadar Chalamet přiznal, že aktivně nehledal roli, ve které by všichni zpívali a tančili. „Miluji hudební divadlo a miluji zpěv a tanec. A miluji staré filmy s Fredem Astairem a původní film Karlík a továrna na čokoládu s Genem Wilderem. Nemyslel jsem si, že budu mít příležitost si to zahrát, ne takhle. Ale Paul King je jeden z těch režisérů, kterým se neříká ne,“ uvedl herec.

Film Wonka hrají česká kina od 14. prosince. Diváci a divačky sledují příběh mladého Willyho Wonky ještě před jeho čokoládovou kariérou.

Domů
Sdílet
Diskuse