Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
30. prosince 2023 11:12
Čas čtení 0:51
Richard Balog

Kanye West představil nové Yeezy. Cena ponožkových bot tě překvapí

Kanye West představil nové Yeezy. Cena ponožkových bot tě překvapí
MÓDA KANYE WEST
Uložit Uložené

Závěr roku 2023 patří kontroverznímu interpretovi.

Zatímco všichni netrpělivě čekáme, zda bude 31. prosince na streamovacích platformách album Vultures s Ty Dolla $ignem, Kanye West představil novou obuv pod vlastní značkou Yeezy.

Kontroverzní rapper byl od zrušení smlouvy se společností adidas dlouhou dobu v pozadí, aby v závěru roku 2023 chrlil jednu novinku za druhou – od představení návrháře Goši Rubčinského jako nového kreativního ředitele Yeezy přes omluvu židovské komunitě v hebrejštině až po několikrát přesunuté vydání výše uvedeného alba Vultures.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa @dondasplace

Nový hybrid ponožek a bot je snadno složitelný a je k dispozici za zhruba 4,5 tisíce korun, přičemž za stejnou cenu jsou dostupné i nové pantofle v bílé barvě, které se do sebe při složení „zacvaknou“.

West se svou partnerkou Biancou Censori nosí „ponožkoboty“ už několik měsíců a za tu dobu společně představili několik bizarních outfitů.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Ye (@kanyewest)

Přestože Yeezy Pods nevzbudily u sběratelů tenisek takovou pozornost jako ikonické modely tenisek Yeezy Boost, v současnosti vzbuzují zájem u části žen, které doufají, že nebudou muset kráčet z klubu po hodinách stání na vysokých podpatcích, jak píší v komentářích na instagramu.

Doporučeno
 Je v zajetí psychopata, nebo se jen snaží o umělecký projev? Poznej manželku Kanyeho Westa Biancu Censori Je v zajetí psychopata, nebo se jen snaží o umělecký projev? Poznej manželku Kanyeho Westa Biancu Censori 6. března 2024 9:00

Všechny novinky včetně složitelné obuvi, merche k albu Vultures i fyzického nosiče najdeš v online obchodě. Jedná se o předobjednávky a doručení proběhne do čtyř týdnů.

Domů
Sdílet
Diskuse