Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
11. ledna 2024 18:26
Čas čtení 0:54
Monika Růžičková

Nový spidermanovský film s Dakotou Johnson se blíží. Takto vypadají kostýmy

Nový spidermanovský film s Dakotou Johnson se blíží. Takto vypadají kostýmy
Zdroj: Sony Pictures Entertainment Dakota Johnson
FILMY A SERIÁLY FILM FILMY 2024 MARVEL NOVÉ FILMY
Uložit Uložené

Film z dílny společností Marvel a Sony s názvem Madame Web v hlavních rolích se Sydney Sweeney a Dakotou Johnson se do kin dostane na Valentýna tohoto roku.

Jedná se o první superhrdinský film od studia Sony, kde jsou ústředními postavami ženy. Snímek následuje po filmech Venom (2018), jeho pokračování Venom 2: Carnage přichází (2021) a Morbius (2022).

Doporučeno
Popelka prý byla kurtizána, Sněhurka zase německá hraběnka. Toto jsou skuteční lidé, kteří inspirovali známé Disneyho postavy Popelka prý byla kurtizána, Sněhurka zase německá hraběnka. Toto jsou skuteční lidé, kteří inspirovali známé Disneyho postavy 6. ledna 2024 12:00

K filmu byl vydán čínský plakát, na kterém se nám odhalují kostýmy některých postav. 

Konkrétně Sydney Sweeney má na sobě černošedý latexový oblek a masku. Marvel má v oblibě kostýmy předělávat a úplně se nedržet komiksové předlohy. Tato situace nastala i teď, protože v předloze má postava masku s bílýma očima, na plakátu je ale jasně vidět, že tento detail chybí. 

Madame Web.
Madame Web. Zdroj: Sony Pictures

Hvězda seriálu Euforie Sweeney se v superhrdinském snímku objeví jako Julia Carpenter po boku Dakoty Johnson. Herečka známá z Padesáti odstínů šedi zase ztvární Cassandru Web.

Postava Madame Web byla poprvé představena v komiksu The Amazing Spider-Man z roku 1980, číslo 210. Je popisována jako mutantka, která dokáže předpovídat budoucnost pavoučích superhrdinů a superhrdinek.

Doporučeno
10 věcí, které musí Marvel změnit v roce 2024, abychom si ho zase zamilovali 10 věcí, které musí Marvel změnit v roce 2024, abychom si ho zase zamilovali 8. ledna 2024 12:00

První trailer byl zveřejněn už loni v listopadu. Film by měl navazovat na předchozí filmy Marvelu a odehrávat se ve stejném vesmíru jako Venom. 

„Ukázky potvrzují, že se děj odehrává v nedávné minulosti, na přelomu letopočtu. Hlavní hrdinkou je mladá Cassandra Webb, která znenadání zjišťuje, že vidí záblesky budoucnosti. Ne zcela konkrétní a jednoznačné, ale přece. Něco ji svede dohromady s Julií Carpenter, Mattie Franklin a Anyou Corazon. Ty by se v budoucnu měly všechny stát různými verzemi Spider-Woman,“ popsal web Fandímefilmu.cz.

Domů
Sdílet
Diskuse