Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
17. ledna 2024 14:49
Čas čtení 0:47
Magdalena Trajerová

Žebříček nejoblíbenějších filmů na Disney+ v Česku tě překvapí. Princezny poráží loňský animák

Žebříček nejoblíbenějších filmů na Disney+ v Česku tě překvapí. Princezny poráží loňský animák
Zdroj: Pixar
FILMY A SERIÁLY DISNEY FILM PROGRAM DISNEY+
Uložit Uložené

Platíš si Disney +, ale nevíš, co si pustit? Co takhle se inspirovat ostatními? Máme pro tebe žebříček nejsledovanějších filmů na Disney + v České republice.

Server FlixPatrol pravidelně sestavuje žebříčky nejsledovanějších filmů a seriálů na streamovacích službách a my se tentokrát rozhodli prozkoumat, jak si vede služba Disney+ v České republice.

Překvapením může být, že první místo neobsadila žádná z ikonických Disney princezen. Žebříčku za leden naopak vévodí film Mezi živly, který měl premiéru v loňském roce.

Doporučeno
Viděli jsme všechny díly nového Temného případu. Je čtvrtá řada lepší než první? Viděli jsme všechny díly nového Temného případu. Je čtvrtá řada lepší než první? 16. ledna 2024 16:00

Není překvapením, že druhé místo patří Ledovému království aka Frozen. Tenhle film sice oslavil minulý rok deset let od premiéry, jeho humor a dojemný příběh jsou ale stále nadčasové. Druhý díl této pohádky má u českých diváků také úspěch. Obsadil sedmé místo v žebříčku.

Anketa:
Které pohádce dáváš přednost ty?
Ledové království
Ledové království 2
Na vlásku
Auta
Moana
Ledové království
12 %
29 Hlasů
Ledové království 2
11 %
25 Hlasů
Na vlásku
38 %
89 Hlasů
Auta
24 %
56 Hlasů
Moana
15 %
35 Hlasů

Osvědčená klasika obsadila i třetí příčku. Jsou to Auta, s nimiž od roku 2006 mnozí z nás vyrůstali. Čtvrtou pozici oproti tomu obsadila další loňská novinka, a to Indiana Jones a nástroj osudu. Tomu pak na paty šlape Moana, která se může pochlubit pátým místem.

Doporučeno
PŘEHLED: Netflix, Disney nebo Apple? Zjisti, kolik za streamovací služby zaplatíš a která má nejlepší filmy a seriály PŘEHLED: Netflix, Disney nebo Apple? Zjisti, kolik za streamovací služby zaplatíš a která má nejlepší filmy a seriály 20. listopadu 2023 10:00

V druhé polovině žebříčku pak zazářila Zootopie na šestém místě, na sedmém je již zmíněné druhé Ledové království, za ním Encanto a přehled pak uzavírá Na vlásku.

Níže ještě přinášíme přehled nejsledovanějších seriálů v lednu:

1. Simpsonovi
2. Jak jsem poznal vaši matku
3. Echo
4. Chirurgové
5. Griffinovi
6. Percy Jackson a Olympané
7. Taková moderní rodinka
8. M*A*S*H
9. Blue
10. Mickeyho klubík
Domů
Sdílet
Diskuse