Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. ledna 2024 17:41
Čas čtení 0:48
Ondřej Mrázek

Televize Nova spustí na konci února dva nové kanály. Nadchnou fanoušky motorsportů

Televize Nova spustí na konci února dva nové kanály. Nadchnou fanoušky motorsportů
Zdroj: Formula 1
FILMY A SERIÁLY ČESKO
Uložit Uložené

Televize Nova rozjede od 29. února další placené sportovní stanice. V pořadí pátý a šestý kanál Nova Sport nabídne motorsport v čele s exkluzivní licencí na formuli 1.

Miluješ formuli 1? Pak tě jistě potěší novinky televize Nova. Na chystaném novém kanálu Nova Sport 5 totiž od konce února pojedou pravidelné exkluzivní přímé přenosy F1. Na Nova Sport 6 se pak můžeš těšit na MotoGP. Obě stanice zároveň doplní program WorldSBK (mistrovství světa superbiků) a vybraná fotbalová utkání z prestižních evropských lig, jako jsou Bundesliga, LaLiga a Serie A.

Doporučeno
Do Česka se vrací seznamovací reality show, naposledy běžela v roce 2007. Stále se můžeš přihlásit Do Česka se vrací seznamovací reality show, naposledy běžela v roce 2007. Stále se můžeš přihlásit 24. ledna 2024 12:56

Stanici Nova Sport 5 nabídnou svým zákazníkům O2 TV a Skylink. Stanice Nova Sport 6 bude k dispozici v nabídce O2 TV. Skylink zařadí program Nova Sport 5 do balíčku Kombi+ a vyšších. S dalšími distributory nyní probíhají jednání.

Víceletý kontrakt na exkluzivní vysílací práva z F1 získala Nova od roku 2024. Přenosy se tak stěhují ze stanic Sport 1 a Sport 2 (skupina AMC Networks). Na Novu podle MediaGuru přecházejí i komentátoři Števo Eisele, Josef Král a Pavel Fabry.

„V minulém roce jsme potěšili především fotbalové a hokejové příznivce. Teď přidáváme nový obsah pro všechny motoristické fanoušky. Kanály Nova Sport 5 a Nova Sport 6 zařazujeme již do základního tarifu O2 TV Bronzová. Samozřejmě budou dostupné i v tarifech O2 TV Stříbrná, O2 TV Zlatá, O2 TV Business a v předplacených tarifech,“ doplnila ředitelka digitálních služeb a O2 TV Dana Tomášková.

Domů
Sdílet
Diskuse