Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
4. února 2024 18:30
Čas čtení 0:25
Vincenc Novák

VIDEO: Carl Weathers před smrtí natočil reklamu na Super Bowl. Společnost ji z úcty k rodině upraví

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Americká hazardní společnost FanDuel upravuje kvůli smrti Carla Weatherse svoji reklamu na blížící se Super Bowl. Herec si v reklamě sám zahrál.

Hvězda filmu Rocky či Predátor se v klipu objevuje po boku hráče NFL Roba Gronkowského. Společnost v prohlášení pro magazín The Hollywood Reporter uvedla, že je smrtí slavného herce hluboce zarmoucena. 

„Carl byl po celý svůj život kultovním talentem, který měl hluboký vliv na lidi, s nimiž pracoval na plátně i mimo něj,“ uvedla společnost s tím, že reklamu upravuje z úcty k rodině. Krátký klip z reklamy společnost zveřejnila v lednu.

Doporučeno
VIDEO: Sylvester Stallone téměř v slzách. Podívej se, jak vzpomíná na zesnulého Carla Weatherse VIDEO: Sylvester Stallone téměř v slzách. Podívej se, jak vzpomíná na zesnulého Carla Weatherse 3. února 2024 10:05

Carl Weathers zemřel ve čtvrtek ve svém domě v Los Angeles. Nejvíce se proslavil rolí Apolla Creeda v prvních čtyřech dílech filmu Rocky, objevil se ale také například v kultovním Predátorovi s Arnoldem Schwarzeneggerem. 

Domů
Sdílet
Diskuse