Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
10. února 2024 10:10
Čas čtení 0:37
Veronika Ábelová

Unikátní ubytování ve věži je jediné na světě. Najdeš ho v Česku

Unikátní ubytování ve věži je jediné na světě. Najdeš ho v Česku
Zdroj: Iron Gate Hotel/ propagační materiál/ volně k užití
ZAJÍMAVOSTI CESTOVÁNÍ PRAHA
Uložit Uložené

V srdci historické Prahy se nachází butikový hotel, který nabízí 71 luxusně zařízených pokojů. Jedním z nich je i ubytování ve věži.

Butikový hotel Iron Gate se nachází v Michalské ulici v Praze jen kousek od Staroměstského náměstí a je ideálním spojením centra a odpočinku. V hotelu najdeš 71 luxusně zařízených pokojů. Ty zdobí originální fresky, dřevěné malované stropy ze 14. až 18. století, které byly zrestaurovány.

Doporučeno
Česko vede. V žebříčku evropských polévek bodovalo devětkrát, nejvýš skončila „zdravotní“ klasika Česko vede. V žebříčku evropských polévek bodovalo devětkrát, nejvýš skončila „zdravotní“ klasika 8. února 2024 7:25

Všechny pokoje jsou spojením historie a moderních požadavků. Pokoj, který se od ostatních odlišuje, se nachází ve věži. Jmenuje se Tower Suite.

Jedná se o apartmá rozprostírající se ve třech patrech, které spojuje 50 schodů. Pokoj ve věži je určen pro jednu nebo dvě osoby. Výhled z pokoje je na okolní památky a pohled poskytuje panorama. Uvidíš Petřín, Pražský hrad nebo metronom. Pokoj má soukromou terasu a velkou vnitřní vířivku jacuzzi.

Doporučeno
Chceš vařit pro Ronalda? Nástupní plat je pohádkový, fotbalista má ale náročné požadavky Chceš vařit pro Ronalda? Nástupní plat je pohádkový, fotbalista má ale náročné požadavky 7. února 2024 17:15

K výstavbě této věže došlo v 15. století a tehdy byla považována za jedno z nejlepších míst k bydlení. Výjimečně se můžeš cítit i ty a prožít unikátní pobyt ve věži. Průměrná cena za ubytování je okolo deseti tisíc korun.

hotel, koupelnapokoj, hotelpokoj, hotelhotel, pokoj
Zobrazit galerii
(5)
Domů
Sdílet
Diskuse