Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. února 2024 14:41
Čas čtení 0:40
Anna Vondráková

Chystá se návrat Peaky Blinders? Cillian Murphy se chce znovu vrátit ke kultovnímu seriálu

ZAHRANIČÍ CELEBRITY PEAKY BLINDERS
Uložit Uložené

Známý herec s nominacemi na ceny Oscar a Bafta prozradil, že by se rád vrátil do seriálu Gangy z Birminghamu (Peaky Blinders). Záleží však podle něj na scénáři.

Cillian Murphy promluvil o návratu k postavě Thomase Shelbyho v rozhovoru pořadu Desert Island Discs rádiové stanice BBC. „Pokud bude ještě co vyprávět a pokud Stephen Knight předvede scénář takový, jaký vím, že umí, pak tam budu,“ prohlásil Murphy. Hlavní postavu ztvárnil již v šesti sériích a je ochotný v tom pokračovat.

„Pokud budou lidé chtít sledovat 50letého Tommyho Shelbyho, tak pojďme do toho,“ dodal herec. Dle deníku The Guardian by se rád k roli vrátil ať už v rámci pokračování seriálu, nebo na velkém plátně.

Anketa:
Chtěl*a bys vidět herce znovu v roli Tommyho Shelbyho?
Rozhodně!
Už ne.
Nevím.
Rozhodně!
98 %
1532 Hlasů
Už ne.
1 %
23 Hlasů
Nevím.
1 %
11 Hlasů
Peaky Blinders
Zdroj: BBC One

Murphy se v rozhovoru také vrátil k natáčení filmu Oppenheimer, za který získal i nominaci na filmovou cenu Oscar. Jeho postava je prý výsledným mixem scénáře, ale i toho, co do role vnesl on sám.

Zároveň se vyjádřil i k nominaci a promluvil o trémě, kterou mívá. „V minulosti jsem s tím bojoval,“ řekl. „Ale můžu se rozhodnout, že si to budu užívat, můžu udělat tu změnu ve svém mozku. Opravdu bych byl hňup, kdybych si to neužíval. Prostě se s tím smířím.“

Domů
Sdílet
Diskuse