Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
15. února 2024 9:19
Čas čtení 0:42
Radka Klučárová

Marvel odhalil obsazení Fantastické čtyřky. Těšit se můžeš na Pedra Pascala nebo sympaťáka ze Stranger Things

Marvel odhalil obsazení Fantastické čtyřky. Těšit se můžeš na Pedra Pascala nebo sympaťáka ze Stranger Things
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY MARVEL MARVEL FILMY
Uložit Uložené

Nový film bude v kinech k vidění od 25. července 2025.

Studio Marvel oznámilo obsazení nové Fantastické čtyřky na sociální síti X, dříve známé jako Twitter.

Doporučeno
Pět nejoblíbenějších komedií na Netflixu. U kterých filmů se lidé nejvíc baví? Pět nejoblíbenějších komedií na Netflixu. U kterých filmů se lidé nejvíc baví? 14. února 2024 13:01

„Šťastného Valentýna od první rodiny Marvelu! Pedro Pascal, Vanessa Kirby, Ebon Moss-Bachrach a Joseph Quinn jsou Fantastická čtyřka,“ popřál komiksový gigant v příspěvku a prozradil jména herců, kteří ztvární legendární superhrdiny.

Zasazeno do minulosti

Marvel se o novinku podělil s retro valentýnským plakátem. Entertainment Weekly spekuluje, zda se děj bude stejně jako plakát odehrávat v 60. letech minulého století.

Kvarteto superhrdinů si zahrají Pedro Pascal jako Reed Richards (alias Mr. Fantastic), Vanessa Kirby jako Sue Storm (alias Invisible Woman), Joseph Quinn jako Johnny Storm (alias Human Torch) a Ebon Moss-Bachrach jako Ben Grimm (alias The Thing).

Pokud se bude jednat o trilogii, je pravděpodobné, že 48letý Pedro Pascal bude hrát doktora Nathaniela Richardse ještě v 60 letech. Diváci budou moci nový film vidět v kinech od 25. července 2025.

Domů
Sdílet
Diskuse