Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
19. února 2024 10:38
Čas čtení 0:41
Monika Růžičková

Hlavní zápas jubilejního UFC 300 byl odhalen. Splnila jména velká očekávání?

Hlavní zápas jubilejního UFC 300 byl odhalen. Splnila jména velká očekávání?
Zdroj: Getty Images/Carmen Mandato
SPORT UFC
Uložit Uložené

Spekulace ustaly minulý víkend, když šéf organizace Dana White prozradil složení programu na svém Instagramu. Původně se mluvilo o Conoru McGregorovi, Jonesovi nebo Nurmagomedovi. Nakonec to ale bude jinak.

Ve světě MMA je tohle velká událost, a proto několik týdnů probíhaly spekulace, kdo by se mohl v hlavním zápase o pás šampiona polotěžké váhy objevit.

Fanoušci doufali v návrat McGregora a zápas mezi ním a Chandlerem, ten se ale nakonec konat nebude. Typy padaly i na jiná velká jména a teorií bylo více než dost.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Dana White (@danawhite)

Těm dal konec šéf UFC a prozradil, že o titul se utkají Jamahal Hill vs. Alex Pereira. Hill v minulosti zápas o titul odřekl kvůli zranění a momentální držitel pásu Pereira ho získal po podzimním vítězství nad Jiřím Procházkou.

„Mohu zaručit, že tento zápas bude absolutní válkou,“ řekl ve videu White.

Hlavní duel byl pro mnohé zklamáním, protože na jubilejním galavečeru čekali v hlavním zápase vetší jména. Kromě výše zmíněných se ale můžeš těšit i na českého bijce Jiřího Procházku vs. Aleksandara Rakiče, ženský zápas Zhang Weili vs. Yan Xiaonan nebo zápas Justin Gaethje vs. Max Holloway.

Galavečer proběhne 13. dubna v T-Mobile aréně v Las Vegas. 

Domů
Sdílet
Diskuse