Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
19. února 2024 14:13
Čas čtení 0:49
Monika Růžičková

Muž zanechal špatnou recenzi, hostitelka Airbnb pak poslala jeho manželce fotky, na kterých je s jinou ženou

Muž zanechal špatnou recenzi, hostitelka Airbnb pak poslala jeho manželce fotky, na kterých je s jinou ženou
Zdroj: Okresní soud Mississippi
ZAJÍMAVOSTI AIRBNB
Uložit Uložené

Host podal žalobu na majitelku Airbnb poté, co kvůli nezaplaceným poplatkům poslala jeho manželce kompromitující materiály.

Shawn Mackey podal na majitelku domu Pamelu Fohler 22stránkovou žalobu. V roce 2022 si totiž pronajal na víkend její Airbnb v Tennessee. Chtěl zde pobýt s dalšími přáteli s tím, že ostatní se k němu připojí na večeři, ale déle se nezdrží. 

Doporučeno
Marianu vyhodili z LinkedInu. Díky tomuto luxusnímu životopisu získala práci snů v Googlu a dvojnásobný plat Marianu vyhodili z LinkedInu. Díky tomuto luxusnímu životopisu získala práci snů v Googlu a dvojnásobný plat 16. února 2024 10:31

Ačkoliv původně s dalšími návštěvníky majitelka problém neměla, v průběhu večera se to změnilo a ona požadovala za každého dalšího hosta navíc dodatečné poplatky. Zároveň je také obvinila z rušení nočního klidu a z domu byli skoro vyhozeni.

Po víkendu zanechal Shawn negativní recenzi a požadoval částečnou náhradu. Airbnb však jeho žádost zamítlo a pozastavilo jeho účet. 

Majitelka Pamela po něm začala požadovat dodatečné poplatky, které muž odmítal zaplatit. V žalobě uvedl, že po odmítnutí mu majitelka začala posílat fotografie z bezpečnostních kamer, na kterých byl ve společnosti jiné ženy než své manželky. 

I nadále odmítal poplatky zaplatit a hostitelka opravdu zaslala fotografie jeho manželce prostřednictvím e-mailu. V žalobě je uvedené, že utrpěl ekonomickou škodu a škodu na svém manželství, jakož i citovou újmou v důsledku zásahu žalovaných do jeho práva na soukromí.

Domů
Sdílet
Diskuse