Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. března 2024 13:00
Čas čtení 0:53
Dominik Vetrák

Herečka ze seriálu Sopranos si založila účet na OnlyFans: Do několika hodin jsem splatila dluhy a zachránila svůj dům

Herečka ze seriálu Sopranos si založila účet na OnlyFans: Do několika hodin jsem splatila dluhy a zachránila svůj dům
FILMY A SERIÁLY ONLYFANS
Uložit Uložené

Drea de Matteo byla na mizině, a tak si založila účet na OnlyFans. Do několika hodin si vydělala dost peněz na splacení dluhů.

Hvězda seriálu Sopranos Drea de Matteo (52) si založila OnlyFans účet, kde prodává své erotické fotky a videa. Pro DailyMail řekla, že si účet založila v srpnu loňského roku. Lidé se k jejímu obsahu mohli dostat už za 15 dolarů měsíčně.

Doporučeno
Tohle jsou nejvýdělečnější účty na OnlyFans. Najdeš mezi nimi i řadu celebrit Tohle jsou nejvýdělečnější účty na OnlyFans. Najdeš mezi nimi i řadu celebrit 26. února 2024 13:34

„Zachránilo nás to. OnlyFans mi zachránilo život, stoprocentně. Nemůžu uvěřit, že to říkám, ale skutečně nás to zachránilo. Pokud mě za to někdo chce odsoudit a zesměšnit, tak může. Jen doufám, že se nikdy neocitnou v situaci, v jaké jsem byla já, když jsem se bez peněz musela starat o dvě malé děti (16 a 13 let, pozn. red.). Zachránilo to i náš dům, a navíc jsem vydělala dost na to, abych rozjela značku Ultrafree,“ řekla.

Drea de Matteo
Zdroj: HBO

Ultrafree je módní značka, kterou herečka založila. Než si vytvořila účet na OnlyFans, měla prý na bankovním účtu v přepočtu pár set korun. Herečka se kromě péče o dvě děti musela vyrovnat i se smrtí své matky. Její druhé matce zase došly peníze a neměla jak zaplatit za péči, kterou jako pacientka diagnostikovaná s demencí potřebovala.

Její dům byl v exekuci a přišla by o všechno. Už po několika hodinách na OnlyFans však vydělala dost na to, aby ho zachránila.

Herečka přiznala, že herecké nabídky jí přestaly chodit v období pandemie, zejména proto, že nesouhlasila s povinným očkováním. Kvůli jejímu stanovisku s ní zrušil kontrakt také její agent.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa OnlyFans (@onlyfans)

Domů
Sdílet
Diskuse