Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. března 2024 9:43
Čas čtení 0:41
Anna-Marie Hanzlíková

VIDEO: Gabriela Soukalová, jak jste ji ještě neviděli. Nový trailer láká do kin na příběh české olympioničky

VIDEO: Gabriela Soukalová, jak jste ji ještě neviděli. Nový trailer láká do kin na příběh české olympioničky
Zdroj: Adam PrettyBongarts/Getty Images
SPORT BIATLON ČESKÉ FILMY FILMY 2024 ŽENY VE FILMOVÉM PRŮMYSLU
Uložit Uložené

Několik olympijských medailí, úspěchy ve světovém poháru, ale také mentální anorexie nebo rozvod. Životní zvraty biatlonistky Soukalové (v letech 2016–2021 provdané Koukalové) ukáže nový dokument. Na exkluzivní ukázku se podívej v článku.

Film do kin vstoupí už tento týden, premiéra je naplánovaná na 7. března. Dokument má zachytávat biatlonistčino odhodlání, cestu na vrchol, ale i překážky a pády. Ve filmu se objeví i další hvězdy tohoto sportu, například Ondřej Moravec, Michal Krčmář nebo Ondřej Rybář. 

K filmu Soukalová nazpívala titulní píseň se Štefanem Margitou s názvem Teď budu mluvit já.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Gabriela Soukalova (@gabrielakoukalova)

Podstatnou linkou bude také vztah Soukalové s biatlonistou Petrem Koukalem, za kterého byla čtyři roky provdaná, v té době používala i jeho příjmení. „Vlastně nepochopitelné pro mě bylo, že když byla na úplném vrcholu, tak spadla na úplné dno,“ vypráví biatlonový kolega Ondřej Moravec. „Její pád přišel, když šla do vztahu s Petrem Koukalem,“ doplňuje ho Krčmář.

„Nechci být žádný soudce, ale myslím si, že jejím pádem v kariéře byl její vztah, kdy prostě trefila na člověka, který se díky ní chtěl zviditelnit,“ říká o pádu a temných momentech sportovkyně ve snímku trenér mužského týmu ČR Ondřej Rybář.

Na exkluzivní novou ukázku z filmu se podívej níže.

Domů
Sdílet
Diskuse