Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
5. března 2024 11:30
Čas čtení 1:17
Veronika Ábelová

Hvězda Marvelu brání komiksové filmy. Prozradila, který je jejímu srdci nejbližší

Hvězda Marvelu brání komiksové filmy. Prozradila, který je jejímu srdci nejbližší
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY MARVEL
Uložit Uložené

Chris Evans aka bývalý Kapitán Amerika se zastal komiksových filmů. Myslí si, že si zaslouží větší uznání. Prozradil také svého favorita.

Minulý víkend vystoupil Chris Evans na Emerald City Comic Conu, který přináší to nejlepší z popkulturního a komiksového průmyslu. Pro fanoušky je jedinečnou příležitostí setkat se s kvalitním obsahem a poslechnout si známé osobnosti. Letošní ročník se konal v Seattlu.

Doporučeno
Jonathan Majors je vinen z napadení expřítelkyně. Marvel jej okamžitě vyhodil a přepisuje Avengers Jonathan Majors je vinen z napadení expřítelkyně. Marvel jej okamžitě vyhodil a přepisuje Avengers 19. prosince 2023 10:19

Během svého vystoupení se tematicky ke komiksové filmové tvorbě vyjádřil právě i herec Chris Evans. „Jsou to velké, obrovské filmy,“ popsal. „V kuchyni je často spousta kuchařů, jak je ale vidno ze zkušenosti, není vůbec snadné je vyrobit. Kdyby to bylo jednodušší, bylo by těch dobrých mnohem víc,“ vysvětlil náročnost tvorby dobrých komiksových filmů s tím, že se na nich často podílí velké množství lidí a každý s trochu jiným pohledem.

„Nechci nutně jmenovat a shameovat. Byl jsem součástí několika filmů, které zapadly. Stane se. Natočit film je těžké a více lidí v rozhodovacích pozicích to neusnadňuje,“ pokračoval. „Nechci vyzdvihnout konkrétní filmy v katalogu Marvelu, ale některé z nich jsou fenomenální,“ vyjádřil se k Marvelu. „Objektivně skvělé filmy. Myslím si, že si zaslouží trochu víc uznání,“ dodal.

V rozhovoru padla i otázka, který superhrdinský film je jeho nejoblíbenější. Prozradil, že to je Captain America: Návrat prvního Avengera z roku 2014. „Více jsme riskovali a postava mi tak přišla více propracovaná. Byl to jeden z nejlepších zážitků, které jsem ve svém marvelovském běhu zažil,“ odpověděla na otázku hvězda Avengers.

Ke komiksovým filmům se vyjádřil také představitel záporáka Riddlera ve filmu The Batman Paul Dano v rozhovoru pro magazín The Independent. Ten si myslí, že současná malátnost superhrdinů je produktem nevyzpytatelného filmového průmyslu. V rozhovoru také zmínil, že by tento moment mohl pomoci filmařům buď přehodnotit žánr superhrdinských filmů, nebo ho úplně opustit.

Doporučeno
Ahoj, já jsem Ondra a v jedné mobilní hře jsem už nechal 24 tisíc korun. Je na čase si přiznat, že mám problém? Ahoj, já jsem Ondra a v jedné mobilní hře jsem už nechal 24 tisíc korun. Je na čase si přiznat, že mám problém? 30. dubna 2024 11:00

„Je to zajímavý moment, kdy si každý musí říct, co se bude dít dál. Doufejme, že do toho někdo vdechne nový život nebo vykvete něco jiného než superhrdinové,“ řekl v rozhovoru při propagaci snímku Kosmonaut z Čech. „Jsem si jistý, že přijdou ještě nějaké dobré. Myslím, že je to tak trochu vítaný okamžik,“ dodal.

Domů
Sdílet
Diskuse