Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
19. prosince 2023 10:19
Čas čtení 0:58
Tereza Šnajdrová

Jonathan Majors je vinen z napadení expřítelkyně. Marvel jej okamžitě vyhodil a přepisuje Avengers

Jonathan Majors je vinen z napadení expřítelkyně. Marvel jej okamžitě vyhodil a přepisuje Avengers
Zdroj: Disney+/HBO
NEWS MARVEL ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Hvězda Marvelu Jonathan Majors byl shledán vinným z napadení své bývalé přítelkyně. Studia Marvel a Disney s hollywoodským hercem okamžitě ukončila spolupráci.

Jonathan Majors měl dobře našlápnutou kariéru. Vše se ale začalo komplikovat letos na jaře, když se k soudu dostal jeho případ. Majors čelil obvinění z napadení své bývalé přítelkyně. A jak nyní soud rozhodl, hollywoodský herec byl obviněn oprávněně. Na filmových plátnech už jej pravděpodobně neuvidíš.

Doporučeno
Psi milují Vánoce, možná i víc než lidi, potvrdili vědci. A řekli, co mají mazlíčci na svátcích nejradši Psi milují Vánoce, možná i víc než lidi, potvrdili vědci. A řekli, co mají mazlíčci na svátcích nejradši 19. prosince 2023 9:28

Jonathan Majors měl v březnu tohoto roku fyzicky napadnout svoji tehdejší přítelkyni Grace Jabbari. Během jízdy v autě ji měl udeřit otevřenou dlaní do hlavy, zkroutit jí ruku za záda a zlomit prostředníček. Jabbari prý po útoku měla „nesnesitelné bolesti“.

Majors je podle hereckých kolegů a kolegyň výbušné povahy, často býval agresivní a násilně se měl chovat i k dalším ženám. Nebyl tak obviněn pouze z napadení své bývalé přítelkyně, čelil celkem osmi obviněním. Prokurátor však nakonec kvůli zpřehlednění případu předložil jen čtyři. 

V případu nyní konečně padl rozsudek, podle kterého je Jonathan Majors vinen z bezohledného napadení třetího stupně a obtěžování, za což mu hrozí až jeden rok za mřížemi. Herec na závěry soudu nijak nereagoval, svůj zrak odvrátil směrem k zemi.  

Studia Marvel a Disney jej odepsala

Majors měl dobře rozjetou kariéru. Zahrál si superpadoucha v marvelovském vesmíru a začátkem prosince měla být na filmová plátna uvedena premiéra dramatu Magazine Dreams, ve kterém si Majors zahrál Killiana Maddoxe.
 
Po vynesení rozsudku však herec o role přišel, stejně tak o smlouvy se studii Marvel a Disney. Premiéra Magazine Dreams byla zatím až do odvolání stažena. Marvel tak musí začít přepisovat i chystané Avengers, protože přišel o hlavního záporáka. 

Domů
Sdílet
Diskuse