Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
16. března 2024 13:00
Čas čtení 0:59
Anna-Marie Hanzlíková

Nudí tě swipovat na Tinderu? Tahle aplikace se profily probere ze tebe

Nudí tě swipovat na Tinderu? Tahle aplikace se profily probere ze tebe
Zdroj: Freepik / volně k použití
ZAJÍMAVOSTI ONLINE SEZNAMKY TINDER UMĚLÁ INTELIGENCE
Uložit Uložené

Obtežuje tě probírat se na seznamkách zástupem nudných profilů? Vykašli se na to a přenech tenhle mor aplikaci.

Aplikace Baddie Finder nabízí algoritmus, který swipování na Tinderu či Bumble udělá za tebe. Stačí odsouhlasit přístup ke tvým datům. Na základě fotek a matchů pak už umělá inteligence sama vyhodnotí, komu bys dal*a like a komu ne.

Doslova tak swipuje za tebe. Tahle vychytávka tě vyjde na osm dolarů měsíčně, tedy necelé dvě stovky. Její zakladatel láká hlavně na úsporu času.

Má ale větší ambice. Potěší tě, pokud tě otravuje i nekonečné vypisování s novými matchy. Programátor Adrian Horning říká, že když se mu podaří vydělat s Baddie Finderem, tak by rád začal pracovat i na téhle funkci.

Aplikaci ozkoušela redaktorka serveru 404 Media Samantha Cole a o své zkušenosti napsala článek. „Nebyla jsem ohromená, ale výběr to nebyl špatný,“ hodnotí funkčnost algoritmu. Nepovedlo se jí ale bota ozkoušet na muže, protože je vytrénovaný jen na ženské profily. Jelikož je ale používání botů proti podmínkám seznamky, brzy jí byl pozastaven profil. Aplikace tedy ještě má své mouchy.

„Baddie Finder svým způsobem navazuje na dlouhou tradici zakladatelů, kteří se snaží vytvořit něco pro každého a zároveň předpokládají, že každý má stejný vkus a názory,“ dodává Cole. „Mám pochybnosti o tom, zda má frajer, který je příliš zaneprázdněný na to, aby strávil trochu času swipováním na svém telefonu, čas věnovat se jinému člověku. Zlepšení komunikačních dovedností je pravděpodobně lepší způsob, jak získat matche a rande, než aby za vás dřinu se seznamováním dělal bot,“ naráží redaktorka na fakt, že je možná jistější spoléhat se v seznamování na sebe než na roboty.

Domů
Sdílet
Diskuse