Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. března 2024 11:30
Čas čtení 0:50
Anna Peclová

„Bála jsem se cokoliv udělat.“ Cardi B promluvila o boji s úzkostmi a ohlásila návrat na scénu

„Bála jsem se cokoliv udělat.“ Cardi B promluvila o boji s úzkostmi a ohlásila návrat na scénu
Zdroj: TASR/AP
ZAHRANIČÍ CARDI B RAP
Uložit Uložené

Cardi B se svěřila s tím, že se kvůli úzkostem a kritice poslední rok skrývala před zraky veřejnosti. „Bála jsem se cokoliv udělat,“ uvedla.

Když loni fanoušci americké rapperky žádali o nové album, bála se prý cokoliv udělat. Během rozhovoru se Speedym Mormanem se vrátila k živému vysílání na Instagramu, ve kterém se fanouškům omluvila za to, že se nechala kritikou vyvést z míry. Informoval o tom server Complex.

Doporučeno
Syrové emoce, teatrálnost a nefalšovaný britský rock. The 1975 se Praze ukázali ve skvělé formě Syrové emoce, teatrálnost a nefalšovaný britský rock. The 1975 se Praze ukázali ve skvělé formě 15. března 2024 13:00

„Přijde mi, jako bych ztratila samu sebe, se vším všudy. Spousta lidí říká, že se bojím vypustit nové album. Stejně jako loni jsem skoro žádnou novou hudbu nevydala. Jako bych se bála cokoliv udělat,“ vysvětlila. „Bála jsem se živě vystupovat, bála jsem se sdílet příspěvky na sociální sítě, bála jsem se jít do klubu a další den vidět lidi, bála jsem se, co o mně řeknou. Bála jsem se dělat úplně všechno.“

Cardi B
Zdroj: Getty Images/Rich Fury

Cardi vysvětlila, že si vlastně nikdy nedala pauzu od internetu. Byla hvězdou sociálních sítí ještě předtím, než začala její rapová kariéra v roce 2015. Potřebovala prý nějaký čas jen pro sebe, protože jí přišlo, že z toho všeho blázní tak moc, že ani nechtěla mluvit o věcech, které má ráda, protože se bála, že by ji lidé kritizovali.

Tomu je prý ale konec a odteď se nenechá zastrašit kritikou ani úzkostmi. „Přísahám vám všem, že tento rok nenechám svou úzkost, hatery ani fanoušky vyhrát. Když napíšu píseň, prostě ji kur*va vydám,“ dodala rapperka.

Domů
Sdílet
Diskuse