Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš článek:
Tohle jsou nejlépe placení zpěváci a zpěvačky současnosti. Taylor Swift překvapivě není první

7. Dolly Parton

Dolly Parton nazývají country superstar. Rozhodně to platí i o jejích výdělcích. Nezapomenutelný hit Jolene láká i dneska. I tahle zpěvačka totiž stále úspěšně koncertuje.

Čisté jmění: 650 milionů dolarů

6. Celine Dion

Nejenže jsou desky Celine Dion vůbec nejprodávanější od někoho z Kanady, ale sama je také komerčně nejúspěšnější francouzsky zpívající umělkyní všech dob. Své nejznámější hity ale nazpívala v angličtině, třeba Think Twice nebo My Heart Will Go On.

Čisté jmění: 800 milionů dolarů

5. Bono

Jeho sólovky ho do žebříčku pravděpodobně nedostaly, hvězdné úspěchy kapely U2 ale zcela nepochybně. Forbes ho ve svých žebříčcích vyhodnocoval jako nejvýdělečnějšího umělce opakovaně. S kapelou byli známí již od osmdesátých let, není tedy divu, že Bono stihl nahromadit velké jmění.

Čisté jmění: zhruba jedna miliarda dolarů

4. Taylor Swift

Zmíněný žebříček ji zařadil mnohem níže. Jmění Taylor Swift je ale pravděpodobně mnohem větší než zmiňovaných 400 milionů dolarů. Server Bloomberg hovoří téměř o trojnásobku. Co je ale jisté, je, že její Eras Tour je nejvýdělečnějším turné v historii, což se na jejím jmění nepochybně odrazilo.

Čisté jmění: 1,1 miliardy dolarů (2024)

Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek končí na další straně
Strana 2 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse