Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Tento článek je PR zpráva společnosti CCC.
4. dubna 2024 16:00
Čas čtení 1:14
Sponzorovaný obsah

Hledáš nejlepší tenisky na jaro? Nová kolekce tenisek Reebok právě dorazila do CCC. Osvěž svůj jarní outfit za skvělé ceny

Hledáš nejlepší tenisky na jaro? Nová kolekce tenisek Reebok právě dorazila do CCC. Osvěž svůj jarní outfit za skvělé ceny
Zdroj: CCC
MÓDA FASHION TIPY TENISKY
Uložit Uložené

Tenisky Reebok ti vydrží a osvěží téměř jakýkoliv outfit.

Začíná jaro a to znamená jediné – nejvyšší čas vybrat si nové tenisky, ve kterých prochodíš následující sezonu. Máme pro tebe tip na pohodlné sneakers, které skvěle zkombinuješ do sportovních i sportovně elegantních outfitů. Novou kolekci Reebok, kterou najdeš v síti prodejen CCC, si zamiluje každý fanoušek nejnovějších trendů.

Tenisky, které unosíš ke všemu

CCC je hrdým partnerem značky Reebok a jedním z největších distributorů této ikony ve světě sportovní módy na evropském trhu. Díky tomu může nabídnout nejen exkluzivní výběr oblíbených kousků, ale i jedinečné ceny, které bys jinde hledal*a jen těžko.

Dostupné modely osloví jak příznivce klasického stylu, tak milovníky dynamického sportovního vzhledu. Kolekce nabízí něco pro každého – od ikonického modelu Reebok COURT přes sportovní boty JOGGER a RIDER až po robustní model BASKET, který je oslavou basketbalu, sportu neoddělitelně spjatého se značkou Reebok.

nakupuj reebok v ccc

Reebok ale není jen synonymem pro špičkovou obuv. V nabídce nechybí doplňky, které zpříjemní každý tvůj den – od batohů přes ledvinky až po cestovní kufry, včetně speciálních modelů tašek, které se zrodily ze spolupráce těchto dvou oblíbených značek.

Co se týče barev, můžeš se těšit na paletu, která tě dozajista okouzlí, a to nejen na jaře. Vedle klasické černé a bílé, které dominují obuvi, nebudou chybět ani živé barvy, především u batohů. Zásadní místo si ve tvém šatníku najdou doplňky v sytě modré, teplé hnědé, jiskřivě stříbrné i odstínu roku 2024 „peach fuzz“.

Sportovní obuv Reebok Royal Glide, prodává CCC, 999,00 Kč.Sportovní obuv Reebok Royal Glide, prodává CCC, 999,00 Kč.Sportovní obuv Reebok, prodává CCC, 1499,00 Kč.Sportovní obuv Reebok Atr Chill JR, prodává CCC, 1399,00 Kč.
Zobrazit galerii
(5)

Nech se inspirovat novou kampaní CCC, která pod taktovkou značky Reebok propojuje módu, životní styl a sport. Jejími tvářemi jsou známé modelky Zelda Smyth, Noa Indigo Blaaker a charismatický polský model Dominik Sadoch.

Trendy kolekci Reebok x CCC si můžeš prohlédnout a zakoupit v prodejnách CCC, prostřednictvím aplikace nebo online na ccc.cz/Reebok.

Využij aktuálně 20% slevu na vybrané produkty z kategorie tašek, kabelek, batohů a kufrů při koupi pánské i dámské obuvi – ale pozor, nabídka platí jen do vyprodání zásob!
Domů
Sdílet
Diskuse