Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. března 2024 17:03
Čas čtení 0:43
Ella Petrová

Drsný film se šílencem McGregorem ovládl streamovací službu Amazonu. Už jsi ho viděl*a?

Drsný film se šílencem McGregorem ovládl streamovací službu Amazonu. Už jsi ho viděl*a?
Zdroj: Amazon Prime Video
FILMY A SERIÁLY FILM JAKE GYLLENHAAL
Uložit Uložené

V hlavní roli zazářil Jake Gyllenhaal, vedle něj se pak objevil bojovník Conor McGregor.

Nový Amazon Prime film Road House, u nás přeložený jako Hrozba smrti, se stal tento týden trhákem, jak informuje web FlixPatrol. Premiéru měl 21. března a za takovou chvilku se stal nejsledovanějším na této streamovací platformě. První příčku si přitom ve většině zemí drží už několikátým dnem. Jedná se o remake kultovního filmu z 80. let, který by s trochou snahy mohl klidně skončit mezi nejsledovanějšími filmy na službě v letošním roce.

Doporučeno
Pedro Pascal skončil s natáčením druhé série The Last Of Us. Fanoušci se děsí, proč tak rychle Pedro Pascal skončil s natáčením druhé série The Last Of Us. Fanoušci se děsí, proč tak rychle 26. března 2024 14:15

Hlavní roli v novém remaku si zahrál Jake Gyllenhaal, který představuje bývalého MMA bojovníka Daltona, jenž začne pracovat jako vyhazovač v motorestu na Floridě. Pomalu přičichává k tomu, jak to tam chodí, zatímco se dostává hlouběji a hlouběji do tamějšího podsvětí. Když soupeři vidí Daltonovo namakané tělo, dost často to stačí k tomu, aby se vzdali. Někdy to však nestačí. V tu chvíli Dalton protivníka jednoduše rozseká na maděru. Když se ho v nemocnici sestřička zeptá, jestli muž na vozíku patří k němu, s lehkostí odpoví: „Ne, jen jsem mu zlomil ruku.“
 
Ve filmu zazářil i opravdový bojovník a bývalý šampion UFC Conor McGregor. Zahrál si šíleného padoucha, který znepříjemňuje Daltonovi život.

Domů
Sdílet
Diskuse