Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
3. dubna 2024 15:50
Čas čtení 0:37
Veronika Ábelová

Ve dne forenzní expert, v noci sériový zabiják. Oblíbený Dexter je nově na Netflixu

Ve dne forenzní expert, v noci sériový zabiják. Oblíbený Dexter je nově na Netflixu
Zdroj: Showtime
FILMY A SERIÁLY NEJLEPŠÍ SERIÁLY NETFLIX
Uložit Uložené

Dexter Morgan je policejní vyšetřovatel, který v noci sám páchá vraždy. Je v rozporu mezi nutkáním zabíjet a touhou po skutečném štěstí. Okouzlujícího a inteligentního vyšetřovatele teď můžeš vidět na Netflixu.

Uznávaný seriál v hlavní roli s Michaelem C. Hallem se vysílal na stanici Showtime v letech 2006 až 2013, během kterých vyšlo osm sérií. V roce 2021 potom vyšla série Dexter: Nová krev. V některých zemích se původní seriál vrací tentokrát na Netflix. Společnost Paramount Global a konkurence Netflixu, která vlastní Dextera, už totiž nedrží všechen svůj obsah pod zámkem.

Doporučeno
Slavná siamská dvojčata boří internet. Jedna ze sester se provdala za veterána, pro hatery mají jasný vzkaz Slavná siamská dvojčata boří internet. Jedna ze sester se provdala za veterána, pro hatery mají jasný vzkaz 31. března 2024 12:48

Seriál lze na Netflixu zhlédnout v několika zemích, jako je Brazílie, Indie, Kanada nebo Velká Británie. Od letošního března je seriál dostupný i v několika evropských regionech včetně Česka. Smůlu ale mají předplatitelé amerického Netflixu, kde je seriál dostupný jen na Paramount+.

 

Seriál Dexter se u diváků a divaček stal opravdu oblíbeným. Na ČSFD získal v hodnocení 88 procent. Vysloužil si také několik nominací na Zlatý glóbus v kategorii Nejlepší televizní seriál – drama. Představitel Dextera Michael C. Hall za svůj výkon v roce 2010 toto ocenění získal.

Na kriminální seriál můžeš kouknout už teď na Netflixu.

Domů
Sdílet
Diskuse