Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
11. dubna 2024 10:57
Čas čtení 0:37
Anna-Marie Hanzlíková

VIDEO: V Survivoru se jedla tarantule. Kdo si vychutnal pavouka i s chlupy?

VIDEO: V Survivoru se jedla tarantule. Kdo si vychutnal pavouka i s chlupy?
Zdroj: Nova
FILMY A SERIÁLY REALITY SHOW SURVIVOR
Uložit Uložené

V Survivoru trpí soutěžící neustálým pocitem hladu. Zahnat se ho snaží lecčím. V posledním díle překvapil Tomáš, který si ulovil a opekl tarantuli.

„Tak, jdeme ukázat zbytku kmene, co jsem ulovil,“ prohlásil Tomáš, zatímco měl na klacku napíchnutou jakousi potvůrku.

„Krásná obří tarantule, dneska bude pečená,“ upřesnil své plány, zatímco se od něj vyděšení soupeři a soupeřky s jekotem vzdalovali. „Vypadni s tím, kór tady u toho jídla,“ snažili se ho odehnat.

Doporučeno
ŽEBŘÍČEK: Nejlepším českým seriálům vévodí kriminálky a pohádky, vyhrála úplná novinka ŽEBŘÍČEK: Nejlepším českým seriálům vévodí kriminálky a pohádky, vyhrála úplná novinka 10. dubna 2024 7:37

Tomáš ale naopak viděl v tarantuli potravu. Vzápětí si ji totiž upekl na ohni. „Hodil jsem ji do žhavého popela, jako když se opéká brambor. Tam jsem ji nechal, otočil ji párkrát, v ohni malinko opekl,“ popsal soutěžící svoji recepturu.

Někteří na něj koukali s opovržením, ale například Yenifer nebo Ivana Jirešová pochoutku naopak zkusili. Přirovnávali ji k opečené bramboře nebo rybě a popisovali ji jako křupavou.

„Bomba, posolená výborná, doufám, že potkám ještě nějakou a znova ji opeču,“ pochválil se nakonec Tomáš, zatímco si nad dobrotou pomlaskával. Podívat se na to můžeš ve videu, upozorňujeme ale, že pokud pavouci nepatří mezi tvá oblíbená zvířata, raději to nedělej.

Domů
Sdílet
Diskuse