Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
18. dubna 2024 12:13
Čas čtení 0:40
Anna-Marie Hanzlíková

DiCaprio jako Sinatra? Chystá se nový životopisný film

DiCaprio jako Sinatra? Chystá se nový životopisný film
Zdroj: Paramount/Warner Bros. Universal, WikiMedia Commons
FILMY A SERIÁLY FILMOVÉ OSOBNOSTI JENNIFER LAWRENCE LEONARDO DICAPRIO NOVÉ FILMY
Uložit Uložené

Po Vlku z Wall Street a Zabijácích rozkvetlého měsíce přichází režisér Martin Scorsese s životopisným filmem o legendárním jazzovém zpěvákovi Franku Sinatrovi. Do hlavní role prý neobsadí nikoho jiného než hvězdu svých předchozích filmů Leonarda DiCapria.

Informaci přinesl server Variety. Po DiCapriově boku by se měla objevit Jennifer Lawrence, která ztvární Sinatrovu druhou manželku Avu Gardner. Tihle dva už spolu před kamerou stáli v černé komedii K zemi hleď!. Deník People požádal oba o komentář, neodpověděl ale ani jeden.

Doporučeno
Prostě si to rozmyslel. Quentin Tarantino zrušil svůj desátý a poslední film Prostě si to rozmyslel. Quentin Tarantino zrušil svůj desátý a poslední film 18. dubna 2024 1:41

Film má brzdit Sinatrova dcera Tina (75), která drží zpěvákův majetek a projekt zatím neschválila. Sinatra zemřel v roce 1998 ve věku 82 let. Jako popový, jazzový a swingový zpěvák slavil úspěch i mimo rodnou Ameriku a stal se jedním z nejoblíbenějších zpěváků minulého století vůbec.

Matkou Tiny, která sama vystupuje jako zpěvačka, je zpěvákova první žena Nancy Barbato. Za rozpadem jejich manželství měla stát právě Gardner, což je linka, která by se ve filmu měla objevit. 

Poslední režisérův film produkoval Apple, stálo ho to na 215 milionů dolarů. Měl by mít zájem i na životopisné novince, ale favoritem je prý i společnost Sony.

Domů
Sdílet
Diskuse