Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
22. dubna 2024 15:17
Čas čtení 0:54
Ondřej Mrázek

Let's f*cking go! Nový trailer na Deadpool & Wolverine slibuje velkou letní bombu

Let's f*cking go! Nový trailer na Deadpool & Wolverine slibuje velkou letní bombu
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY DEADPOOL & WOLVERINE MARVEL MARVEL FILMY
Uložit Uložené

„Nevím nic o tom, jak se zachraňují světy. Ale ty ano!“ Ryan Reynolds dropnul nový trailer na film Deadpool & Wolverine.

Marvel krize sem, Marvel krize tam, jakmile však do kin letos v červenci dorazí nový Deadpool & Wolverine, zboří nejen internet, ale nejspíš i pár tržebních rekordů k tomu. A hlavně ukáže, že fanoušci mají po komiksech furt hlad, jenom je studia musí krmit tím, na co mají zrovna chuť. A to jsou momentálně oblíbení hrdinové a jistoty, jako třeba Deadpool s Wolverinem.

Doporučeno
KVÍZ: Zvládneš maturitu z češtiny? Teď si to můžeš vyzkoušet KVÍZ: Zvládneš maturitu z češtiny? Teď si to můžeš vyzkoušet 20. dubna 2024 15:00

Nový trailer pak poprvé ukazuje toho druhého zmiňovaného, o jehož zapojení jsme sice věděli prakticky od samotného počátku, ale studio s jeho oficiálním představením z nějakého důvodu dlouho otálelo. Nyní se tedy Wolverine s tváří Hugha Jackmana představil v plné parádě, přičemž u toho nezapomněl nejen opět flexit namakaným tělem, cool komiksově věrným kostýmem nebo drsnými hláškami, ale pro sichr i opakovaným rozkrájením svého ukecaného kolegy s tváří Ryana Reynoldse.

Děj filmu pak stále halí rouška tajemství, z ukázky je však patrné, že se bude cestovat do alternativních vesmírů, záporáci se pravděpodobně budou snažit změnit koloběh dějin, a aby Deadpool zachránil ten hlavní svět, bude muset naverbovat právě Wolverina. 

Snímek, který obdržel čerstvě i nový plakát, natočil režisér Shawn Levy. Do kin oficiálně vstoupí 25. července, a jak je již z ukázky patrné, bude to poprvé, co se Deadpool stane oficiální součástí MCU kánonu. Mimo tyhle dva se tak fandové můžou začít těšit i na hromadu dalších slavných hrdinů a hrdinek, kteří se ve filmu jistě mihnou. 

Domů
Sdílet
Diskuse