Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. dubna 2024 15:58
Čas čtení 0:34
Anna Vondráková

Zendaya se nebrání restartu své hudební kariéry. Musí ale přijít správná chvíle

Zendaya se nebrání restartu své hudební kariéry. Musí ale přijít správná chvíle
Zdroj: Getty Images/Frazer Harrison
ZAHRANIČÍ CELEBRITY ZENDAYA
Uložit Uložené

Své debutové album vydala již v roce 2013, v budoucnu by se k hudbě ale mohla vrátit.

„Hudbu miluji a je pro mě něčím výjimečným,“ uvedla herečka v pořadu The Jennifer Hudson Show. Zároveň dodala, že prostředí hudebního businessu pro ni nebylo příjemné. „Nezabilo to mou radost z hudby, ale když spojíte hudbu a obchod, mnohdy to není tak skvělé.“

Zároveň ale nezavrhla možnost, že by se ke své hudební kariéře vrátila. „Musí přijít správné načasování, protože já ráda tvořím pro sebe, ale kdyby byla vhodná chvíle, možná bych i něco vydala,“ nastínila.

Herečka své první a momentálně také poslední album s názvem Zendaya vydala v roce 2013. Obsahuje mimo jiné její asi nejznámější singl Replay. Poté se rozhodla věnovat spíše herectví, během své kariéry se však párkrát v hudebním prostředí ocitla. Její hlas je možné slyšet například v písních k oblíbenému Disney seriálu Na parket! a spolupracovala také s umělcem Labrinthem na písni All For Us k seriálu Euphoria.

Domů
Sdílet
Diskuse