Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. května 2024 v 7:24
Čas čtení 0:42
Veronika Ábelová

Na dalšího spidermanovského záporáka si budeš muset počkat. Premiéra Kravena se odkládá

Na dalšího spidermanovského záporáka si budeš muset počkat. Premiéra Kravena se odkládá
Zdroj: Sony Pictures
FILMY A SERIÁLY MARVEL MARVEL FILMY
Uložit Uložené

Po několikátém odložení premiéry, která se naposledy přesunula na 30. srpna, došlo znovu k posunu. Kraven tak nakonec dorazí až 13. prosince letošního roku.

Původně měl být Lovec Kraven v kinech už 13. ledna letošního roku. Později byl však přesunut na 6. října a nakonec byla stanoveno datum premiéry na 30. srpna. Nyní je ale opět všechno jinak a nejnověji studio Sony vsadilo na 13. prosince. Důvodem by měla být snaha vyvarovat se finančnímu neúspěchu.

Leden a víkend spojený se Svátkem práce jsou totiž pravděpodobně dvě nejhorší premiéry, které film může mít. Tyto termíny jsou obvykle vyhrazeny pro komerčně slabší snímky, kterým studia příliš nevěří a doufají, že upadnou v zapomnění. Přesunutí data vydání na prosinec tak značí, že chce Sony s tímhle záporákem atakovat o něco vyšší mety.

 

Kravena natočil režisér J. C. Chandor a titul je zasazen do světa Sony Spider-Man Universe, kde jsou ještě Morbius, Venom nebo potenciálně i Madam Web. Film ti pak přiblíží, jak a proč vznikl jeden z nejvýraznějších zločinců světa Marvel. Děj se bude odehrávat ještě před osudovým setkáním Kravena se Spider-Manem. Hlavní roli ztvární Aaron Taylor-Johnson a po jeho boku budou stát například Ariana DeBose, Fred Hechinger, Christopher Abbott, Alessandro Nivola a Russell Crowe.  

Domů
Sdílet
Diskuse