Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. května 2024 14:31
Čas čtení 0:42
Ella Petrová

Hilary Duff přivítala na svět čtvrté miminko

Hilary Duff přivítala na svět čtvrté miminko
Zdroj: Hulu
OSOBNOSTI
Uložit Uložené

S manželem Matthewem Komou jsou z nového přírůstku do rodiny nadšeni. „Je to kouzelný okamžik.“

Hollywoodská herečka je už maminkou syna Lucy a dcer Mae a Banks. V pátek 3. května porodila své čtvrté dítě, třetí s manželem Matthewem Komou. Jednalo se o domácí porod do vody, fotografie sdílela Hilary Duff na svém Instagramu. 36leté herečce se narodila holčička, kterou pojmenovala Townes Meadow Bair.

Doporučeno
Tohle jsou prý nejlepší vedlejší postavy seriálu Přátelé. Souhlasíš s výběrem? Tohle jsou prý nejlepší vedlejší postavy seriálu Přátelé. Souhlasíš s výběrem? 6. května 2024 16:25

„Teď už víme, proč jsme na tebe museli čekat tak dlouho… zdokonalovala jsi ty tvářičky! Měsíce jsem snila o tom, že tě budu moct držet v náručí, a posledních pět dní, kdy jsem měla možnost tě poznávat, koukat na tebe a přivonět k tobě, byly naprosto kouzelné okamžiky,“ napsala Duff.
 
Pár má spolu dcery Mae James (2) a Banks Violet (5) a společně se starají o Lucu Cruze (11), kterého má Hilary Duff se svým bývalým manželem Mikem Comriem.
 
O mateřství se svěřila magazínu PEOPLE před lety. „Mám pomoc, ale moje děti hlavně chtějí svou maminku,“ řekla. „Dokonce i Luca je pořád ‚mami, mami, mami‘. Jen maminka správně vaří a správně dává věci do tašky. No, je to bláznivé,“ svěřila se. Nakonec dodala, že všechny své děti nadevše miluje.

Domů
Sdílet
Diskuse