Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš článek:
ŽEBŘÍČEK: Tyhle české herečky lidé nejvíce milují. Jiřina Bohdalová je „až“ desátá

6. Simona Stašová

Na šestém místě skončila herečka Simona Stašová, dcera už zmíněné Jiřiny Bohdalové. Nejvíce se proslavila zřejmě rolemi maminek v legendárních Pelíšcích a v Románu pro ženy. Stašová má na ČSFD přesně 2348 sledujících.

Pelíšky, Miroslav Donutil, Bolek Polívka, Eva Holubová, Jiří Kodet, Vianoce
Zdroj: Česká televize

5. Eva Holubová

I další herečka se do paměti diváků a divaček zapsala díky filmu Pelíšky. Kromě toho zazářila Holubová, kterou si mezi nejoblíbenější herečky zařadilo 2407 lidí, například ve snímcích Knoflíkáři, Účastníci zájezdu nebo Gympl.

Pelíšky, Miroslav Donutil, Bolek Polívka, Eva Holubová, Jiří Kodet, Vianoce
Zdroj: Česká televize

4. Tatiana Dyková

Tatiana Dyková, dříve Vilhelmová, také patří mezi naše nejobsazovanější a zároveň nejoceňovanější herečky. Svědčí o tom například 13 nominací na Českého lva. Sošku si odnesla jednou, a to za snímek Štěstí. Na ČSFD jí fandí 2478 lidí.

Tatiana Dyková
Zdroj: Evolution Films / Zuzana Panská

3. Iva Janžurová

Stupně vítězů otevírá se 2685 fanoušky a fanynkami Iva Janžurová. Podobně jako Bohdalová má na kontě desítky legendárních filmů a oblíbená je jak v dramatických, tak komediálních rolích. Mezi její nejznámější filmy patří třeba Morgiana, Kočár do Vídně, Světáci nebo Což takhle dát si špenát. Je držitelkou dvou Českých lvů.

Doporučeno
Předstírám, že nechápu sexistické vtipy, a neuhýbám mužům z cesty. Virální trend mikrofeminismus možná praktikuješ i ty Předstírám, že nechápu sexistické vtipy, a neuhýbám mužům z cesty. Virální trend mikrofeminismus možná praktikuješ i ty 26. května 2024 v 10:00
Iva Janžurová
Zdroj: Cinemart
Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek končí na další straně
Strana 2 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse