Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. května 2024 v 7:00
Čas čtení 0:29
Ondřej Jarůšek

FOTO: Česká radost a euforie. Podívej se na nejlepší fotky z cest Čechů za zlatem na mistrovství světa

FOTO: Česká radost a euforie. Podívej se na nejlepší fotky z cest Čechů za zlatem na mistrovství světa
Zdroj: TASR/AP
SPORT HOKEJ MS V HOKEJI 2024
Uložit Uložené

Čeští hokejisté ovládli nedělní finále se Švýcarskem a stali se mistry světa. Vybrali jsme nejlepší fotografie českého týmu napříč celým šampionátem.

V nedělním finále poslal Česko do vedení David Pastrňák, na kterého v samotném závěru navázal David Kämpf, který trefou několik sekund před koncem zpečetil výhru českého nároďáku. Naplněná O2 arena se otřásala v základech a tisíce českých fanoušků a fanynek byly v naprosté euforii.

V galerii níže se podívej na nejlepší záběry, které mapují cestu českého týmu v letošním šampionátu za zlatem.

Doporučeno
Let him cook! Tohle je 20 nejlepších hokejových hlášek Roberta Záruby Let him cook! Tohle je 20 nejlepších hokejových hlášek Roberta Záruby 24. května 2024 v 10:52
Čeští hokejisté zvedají trofej nad hlavu po výhře ve finálovém zápase.Čeští hokejisté David Pastrňák (vpravo) a Tomáš Kundrátek se radují po vstřelení úvodního gólu během finálového zápasu Česká republika – Švýcarsko.Český hokejista David Pastrňák se raduje se spoluhráči po vstřelení úvodního gólu během finálového zápasu Česká republika – Švýcarsko.Česká radost během zápasu Švédsko - Česko.
Zobrazit galerii
(13)

Český hokejový tým se letos do finále mistrovství světa probojoval poprvé po 14 letech. Naposledy se to Čechům povedlo v roce 2010, kdy ve finále v Kolíně nad Rýnem porazili Rusy 2:1. 

Bronzové medaile z letošního šampionátu si odvezli Švédové, kteří v nedělním boji o třetí místo zdolali Kanadu 4:2. Přehled českých úspěchů na mistrovství světa si můžeš prohlédnout zde.

Domů
Sdílet
Diskuse