Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. června 2024 v 11:45
Čas čtení 0:30
Vincenc Novák

Nová série Pána prstenů přijde o známou tvář. Tato herečka se rozhodla přerušit kariéru kvůli boji za práva žen

Nová série Pána prstenů přijde o známou tvář. Tato herečka se rozhodla přerušit kariéru kvůli boji za práva žen
Zdroj: Amazon/propagační materiál
FILMY A SERIÁLY PÁN PRSTENŮ
Uložit Uložené

Herečka Nazanin Boniadi, která v seriálu Pán Prstenů: Prsteny moci ztvárnila roli léčitelky Bronwyn, se rozhodla ve svém účinkování nepokračovat.

Jak uvádí magazín Deadline, pro druhou sérii s postavou už tvůrci nepočítají. Postava Bronwyn se dokonce neobjevila ani v nedávno zveřejněném teaseru. Postava nebude mít ani žádné nové herecké obsazení. Herečka, která je bojovnicí za práva žen, se rozhodla přerušit svoji uměleckou kariéru. 

Doporučeno
V seriálu Prsteny moci se objeví postava, která v kultovních filmech chyběla. Setká se i s Gandalfem V seriálu Prsteny moci se objeví postava, která v kultovních filmech chyběla. Setká se i s Gandalfem 31. května 2024 v 10:10

„Po celou dobu mé kariéry jsou pro mě nejdůležitějšími hodnotami upřímnost, empatie a integrita. Moje postava Bronwyn byla oddaná stejným ideálům při snaze o spravedlivější svět, a proto jsem se s ní tak hluboce spojila,“ uvedla na svém Instagramu herečka. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Nazanin Boniadi (@nazaninboniadi)

Nazanin Boniadi se mimo jiné věnuje boji za práva žen ve svém domovském Íránu. Hereckou kariéru se rozhodla přerušit, aby se mohla soustředit na tamní protesty a zasadit se o svobodu lidí ve své domovině. 

Domů
Sdílet
Diskuse