Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. května 2024 v 10:10
Čas čtení 0:59
Ella Petrová

V seriálu Prsteny moci se objeví postava, která v kultovních filmech chyběla. Setká se i s Gandalfem

V seriálu Prsteny moci se objeví postava, která v kultovních filmech chyběla. Setká se i s Gandalfem
Zdroj: New Line Cinema
FILMY A SERIÁLY NOVÉ SERIÁLY PÁN PRSTENŮ
Uložit Uložené

Tom Bombadil z Pána prstenů je tu!

Tom Bombadil se dočkal. Mystická postava muže, který dbá na svůj barevný šatník, žije v lesích s nadpozemskou přítomností a rád si poměrně komicky prozpěvuje, míří do druhé řady populárního seriálu Pán prstenů: Prsteny moci. V kultovních filmech Petera Jacksona se tato postava neobjevila.

Doporučeno
ŽEBŘÍČEK: Tyhle české herce mají lidé úplně nejradši, první místo nepřekvapí ŽEBŘÍČEK: Tyhle české herce mají lidé úplně nejradši, první místo nepřekvapí 28. května 2024 v 8:05

Hrdinu si v seriálu od Amazon Prime Video zahraje britský herec Rory Kinnear (Není čas zemřít, Černé zrcadlo). Tom Bombadil má být tentokrát aktivnější než obvykle a přispěje k boji proti rostoucí hrozbě Saurona.
 


Proč se vlastně Tom Bombadil ještě nikdy před kamerou neobjevil? Showrunner seriálu Payne vysvětlil, že se jedná o antidramatickou postavu. „Není to postava, která by měla nějak zvlášť silnou agendu. Pozoruje drama, ale z velké části se ho neúčastní,“ uvedl pro magazín Vanity Fair. Tentokrát ale vyjde z komfortní zóny, a i přestože byl vždy povznesený nad to, kdo vládne a má moc, si uvědomí, že nadvláda Saurona nevěstí ani pro něj nic slibného, a zapojí se do boje proti němu.
 
Dokonce se má potkat i se samotným Gandalfem. Nyní je sice odtajněno, že se jedná o tajemného Cizince, ale fanouškům a fanynkám je už teď jasné, že se bude jednat o čaroděje.
 
Premiéry druhé série se dočkáme už 29. srpna.
 
Tak co, těšíš se, že se na obrazovce objeví všemi oblíbená knižní postava?

Domů
Sdílet
Diskuse