Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. června 2024 v 12:41
Čas čtení 0:55
Anna-Marie Hanzlíková

„Noste přilby,“ vzkázal slavný šéfkuchař Gordon Ramsay a ukázal tělo od modřin

„Noste přilby,“ vzkázal slavný šéfkuchař Gordon Ramsay a ukázal tělo od modřin
Zdroj: Getty Images/Ethan Miller
OSOBNOSTI CELEBRITY CYKLISTIKA
Uložit Uložené

Známý britský šéfkuchař zažil nepříjemnou nehodu na kole. „Mám štěstí, že tu jsem,“ prozradil v novém videu.

Ramsay sdílel video ke Dni otců. Své sledující ale asi pořádně zaskočil, protože všem tatínkům vyřídil, aby nezapomínali na přilbu. 

Doporučeno
Top 10 bílých pánských triček od tří stovek do deseti tisíc. Tyhle modely nosí Justin Bieber, LeBron nebo členové Milion+ Top 10 bílých pánských triček od tří stovek do deseti tisíc. Tyhle modely nosí Justin Bieber, LeBron nebo členové Milion+ 17. června 2024 v 8:30

Sdělení to nebylo náhodné, vzápětí totiž šokoval odhalením, že o víkendu měl nehodu na kole. „Čau lidi, tady Gordon. Rád bych se s vámi všemi podělil o velmi důležitou zprávu. Víte, jak moc miluji cyklistiku, triatlon a Ironmana (extrémní závody, pozn. redakce) a tak dále, a tento týden jsem bohužel měl opravdu ošklivou nehodu, která mnou velmi otřásla, a upřímně řečeno mám štěstí, že jsem tady,“ překvapila hvězda pořadů o vaření, která pro vulgarismus nebo drsnější přirovnání nikdy nejde moc daleko.

Gordon Ramsay ukázal modřiny na svém Instagramu
Gordon Ramsay ukázal modřiny na svém Instagramu Zdroj: Instagram @gordongram

Do příspěvku přidal Ramsay i fotky oné rozmlácené helmy. Přiznal, že má bolesti, a vzápětí svých 17 milionů sledujících zaskočil, když si ve videu vyhrnul svůj kuchařský rondon. Poodkryl také své zcela fialové břicho od modřin. „Nemám nic zlomeného a neutrpěl jsem žádná vážnější zranění, ale jsem trochu potlučený a vypadám jako fialová brambora,“ zavtipkoval o svém stavu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Gordon Ramsay (@gordongram)

Vyjádřil také vděk personálu nemocnice v americkém New Londonu. „Tento týden se o mě postarali ti neuvěřitelní traumatologové, lékaři a sestry v nemocnicích, byli úžasní, ale upřímně, musíte nosit helmy. Je mi jedno, jak krátká to je cesta. Je mi to jedno... ty helmy stojí peníze, ale jsou zásadní, i při krátké cestě s dítětem musíte nosit helmu,“ zopakoval na závěr ještě svůj apel.

Domů
Sdílet
Diskuse