Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
22. června 2024 v 17:30
Čas čtení 0:30
Karolína Fejtová

VIDEO: Wimmer dal... Český komentátor svou větou rozesmál internet

ČESKO EURO 2024 EUROPARLAMENT FOTBAL
Uložit Uložené

Při zápasu Polska s Rakouskem komentátor České televize Vlastimil Vlášek dělal svou práci a reagoval na dění na hřišti. Rakouský fotbalista Wimmer mu to však poněkud zkomplikoval.

„Wimmer dal obrovskou intenzitu té střele, ale nepřekonal gólmana Szczęsného,“ řekl Vlášek. Právě první část této věty se stala virální kvůli spojení prvních dvou slov. Informoval o tom server Sport.cz.

Doporučeno
EURO 2024: Češi remizovali s Gruzií 1:1, skóroval Patrik Schick EURO 2024: Češi remizovali s Gruzií 1:1, skóroval Patrik Schick 22. června 2024 v 17:00

Wimmer je záložník rakouského národního týmu, na hřiště se dostal až v druhém poločase. Legendární větu tak můžeš slyšet v 75. minutě zápasu. Gól se mu vstřelit nepodařilo, jeho tým zápas ale i tak vyhrál 3:1.

Doporučeno
Petr si všiml, že na závodech formule 1 nemají fanoušci kde spát. Postavil na tom byznys a z 10 tisíc udělal miliony Petr si všiml, že na závodech formule 1 nemají fanoušci kde spát. Postavil na tom byznys a z 10 tisíc udělal miliony 22. června 2024 v 8:30

Příjmení Wimmer českým komentátorům neztěžuje práci jen při fotbalu. V zahraničí toto příjmení nese více hráčů. Například 22letý hokejový obránce Phillipp Wimmer, který si letos zahrál na mistrovství světa v hokeji. Z fotbalu můžeš znát třeba Kevina Wimmera hrajícího za bratislavský Slovan nebo Nicolase Wimmera za Klagenfurt.

Domů
Sdílet
Diskuse