Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
29. června 2024 v 13:06
Čas čtení 0:32
Anna Vondráková

Nový trailer k filmu Deadpool & Wolverine je tu! Představí ti známého záporáka

Nový trailer k filmu Deadpool & Wolverine je tu! Představí ti známého záporáka
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY DEADPOOL & WOLVERINE FILM FILMY 2024
Uložit Uložené

Na plátna se vrátí Sabretooth, známý především ze série X-Men.

„Kdo je další,“ ptá se Wolverine v nejnovějším traileru. K jeho překvapení není odpovědí nikdo jiný než jeho starý známý Sabretooth. S ním se potkal již ve filmu X-Men z roku 2000, připomíná server Deadline. Ztvární ho opět Taylor Mane.

Doporučeno
KVIFF: Den první. Jaký byl zahajovací film festivalu a na co dalšího se těšit? KVIFF: Den první. Jaký byl zahajovací film festivalu a na co dalšího se těšit? 29. června 2024 v 11:30

Film Deadpool & Wolverine dorazí do kin již letos v červenci. Hlavní dvojici již tradičně obsadí Ryan Reynolds jako Deadpool a Hugh Jackman jako Wolverine. V dalších rolích je doplní například Leslie Uggams, Emma Corrin či již zmiňovaný Taylor Mane. 

Doporučeno
How to kviff. Tipy, jak se dostat na filmy a kam na pivo i levné jídlo, od lidí, kteří jezdí do Varů každý rok How to kviff. Tipy, jak se dostat na filmy a kam na pivo i levné jídlo, od lidí, kteří jezdí do Varů každý rok 28. června 2024 v 8:00

Snímek je jedním z nejočekávanějších tohoto roku, jen první vydaný trailer k filmu zbořil rekordy ve sledovanosti. Za 24 hodin ho vidělo neuvěřitelných 365 milionů diváků. Stal se tak nejsledovanějším v historii. Překonal tak tehdejšího rekordmana, kterým byl Spider-Man: No Way Home z roku 2021. Ten za stejný časový úsek zhlédlo zhruba 355,5 milionu lidí.

Domů
Sdílet
Diskuse