Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
7. července 2024 v 17:11
Čas čtení 0:44
Ondřej Jarůšek

VIDEO: Boxerský zápas se změnil v hromadnou rvačku. V ringu nastal totální chaos

SPORT BOJOVÉ SPORTY BOX MMA
Uložit Uložené

Zápas v boxu mezi Darrenem Tillem a Mohammadem Mutiem měl netradiční dohru. Po konci zápasu v ringu vypukl chaos, do kterého se zapojila ochranka i týmy obou bojovníků.

Měla to být jen exhibice, skončilo to ale hromadnou rvačkou. Pro bývalou hvězdu UFC Darrena Tilla se jednalo o boxerský debut, mezi šestnácti provazy v Dubaji se mu postavil Mohammad Mutie ze Spojených arabských emirátů. Zvrat přišel v druhém kole, kdy Brit zasáhl svého soupeře nedovoleným úderem do zátylku. Očekávalo se, že po krátké přestávce se bude pokračovat, to se ale nestalo, informuje web MMA Weekly.  

Doporučeno
Táňa Bystroňová dělá cage girl v Clashi: Jednou mě museli evakuovat v podprsence do zimy, sexy oblečení k této práci patří Táňa Bystroňová dělá cage girl v Clashi: Jednou mě museli evakuovat v podprsence do zimy, sexy oblečení k této práci patří 21. února 2024 v 12:00

Mohammad Mutie byl na místě ošetřován a ve zdánlivých bolestech ležel na zemi, načež doktor v ringu rozhodl, že v boji nemůže pokračovat. Potom ale následovalo něco, co nikdo nečekal. Po ukončení zápasu se do sebe oba bojovníci znovu pustili, přičemž se je od sebe snažila odtrhnout ochranka. Do hromadné šarvátky se zapojily i týmy obou protagonistů, kteří se v jednu chvíli divoce rvali i na zemi.

Videa z chaotické rvačky obletěla sociální sítě, kde se fanoušci rozdělili na dva tábory. Někteří se staví na stranu Mohammada Mutieho, jiní však brání Darrena Tilla tím, že jeho úder do zátylku nebyl zdaleka tak razantní na to, aby musel být jeho soupeř ošetřován. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený MMA Junkie (@mmajunkie)

Domů
Sdílet
Diskuse