Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
9. července 2024 v 11:58
Čas čtení 0:58
Veronika Ábelová

Oblíbený Ďábel nosí Pradu bude mít pokračování. Vrátí se ikonická Meryl Streep?

Oblíbený Ďábel nosí Pradu bude mít pokračování. Vrátí se ikonická Meryl Streep?
Zdroj: 20th Century Fox
FILMY A SERIÁLY FILM FILMOVÉ OSOBNOSTI NEJLEPŠÍ FILMY NOVÉ FILMY
Uložit Uložené

Úspěšný film z roku 2006 se dočká pokračování. Fanoušci a fanynky budou mít zřejmě opět možnost setkat se s šéfredaktorkou proslulého módního časopisu Mirandou Priestly v podání Meryl Streep.

Film, který si oblíbili nejenom příznivci módy, se stal zkrátka hitem. Po 16 letech teď přichází pokračování, ve kterém možná opět zazáří Meryl Streep, Anne Hathaway a Emily Blunt. Scenáristka románu Aline Brosh McKenn prozradila, že se chystá napsat další kapitolu oblíbeného románu. Kdo z postav se ale v pokračování objeví, není jasné.

Doporučeno
Virální dívka Hawk Tuah dostala nabídku od Playboye. Followerům odpověděla i na to, jestli si založí OnlyFans Virální dívka Hawk Tuah dostala nabídku od Playboye. Followerům odpověděla i na to, jestli si založí OnlyFans 8. července 2024 v 7:00

Na filmová plátna by se ale určitě měla vrátit Meryl Streep jako šéfredaktorka módního časopisu Runway Miranda Priestly. Podle scenáristky McKenn by měl nový děj sledovat Priestly, která se snaží čelit úpadku vydávání tradičních časopisů. V pokračování by se měla objevit i Emily Blunt, jejíž postava se stala výkonnou manažerkou pro luxusní firmu. Od té Priestly totiž zoufale potřebuje peníze na reklamu. O postavě, kterou ztvárnila Anne Hathaway, zatím žádné detaily nejsou.

Módní trhák na motivy románu Lauren Weisberger z roku 2003 se dočkal obrovského úspěchu. Meryl Streep za něj získala Zlatý glóbus a nominaci na Oscara. Za kostýmy ve filmu byla nominována na Oscara i návrhářka Patricia Field. Od roku 2003 fanoušci spekulovali o návratu oblíbené filmové trojice Meryl Streep, Anne Hathaway a Emily Blunt. V tomhle složení se naposledy objevily na únorovém předávání Cen SAG. Hathaway a Blunt potom spolu zavzpomínaly na natáčení filmu v pořadu pro magazín Variety.

Doporučeno
Chceš se pořádně bát? Do kin míří nejlépe hodnocený horor roku. Zahrál si v něm Nicolas Cage Chceš se pořádně bát? Do kin míří nejlépe hodnocený horor roku. Zahrál si v něm Nicolas Cage 8. července 2024 v 13:02

Novinky o pokračování oblíbeného filmu přichází v době, kdy se chystá předpremiéra muzikálové verze v hlavní roli s Vanessou Williams. V něm zazní i originální hudba Eltona Johna. O režii a choreografii se postaral trojnásobný držitel Ceny Tony Jerry Mitchel.

Anketa:
Co si myslíš o pokračování Ďábel nosí Pradu?
Moc se těším, jednička byla nejlepší!
Mám strach, že pokračování se nepovede. V nejlepším přestat.
Tenhle film mě minul.
Moc se těším, jednička byla nejlepší!
69 %
Mám strach, že pokračování se nepovede. V nejlepším přestat.
28 %
Tenhle film mě minul.
3 %
Domů
Sdílet
Diskuse